Estafurullah, office programlarını APK indirmediğiniz sürece ücret talep edecektir. Üniversite öğrencisi olduğunuzda ya da öğrencisiyseniz okullar karşılıyor genel olarak.Kusura bakmayın geç cevap verdim. Mesela office programları. Biliyorum slayt vs. hazırlarken çoğu uygulama abonelik ücreti istiyor. Ama ipad de herhangi bir pdf falan açarken sıkıntı yaşar mıyım?
Bir de ben Sahibinden' den birkaç ay kullanılmış tabletler gördüm. Oradan almak mantıklı mı?
Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Kafamda soru işareti kalmadı. Büyük ihtimalle ipaEstafurullah, office programlarını APK indirmediğiniz sürece ücret talep edecektir. Üniversite öğrencisi olduğunuzda ya da öğrencisiyseniz okullar karşılıyor genel olarak.
Ipad üzerinden pdf vb şeyleri açmanızda hiçbir zaman sorun yaşamazsınız kendi geliştirdikleri çözümler ile atıyorum adobeye ihtiyacınız olmadan açabiliyorsunuz. IT departmanında çalışan biri olarak her ürünüm Apple, Apple ekosistemim de ortalamaya göre fazla bu ekosistemi bozmamak ve güçlendirmek için kesinlikle Ipad alırdım. Yakın zamanda da almayı planlıyorum.
2. el mevzusuna gelirsek, araç hariç hiçbir ürünün 2. el alınmasını desteklemiyorum. Türkiye'de kimseye güvenim kalmamışken böyle bir riski alamam.
Özetlersem Android cihazlarda APK kurulumları ile çoğu ücretli uygulamayı ücretsiz şekilde yükleyebilirsiniz lakin güvenlik açığı verebilirsin. Apple cihazlarda virüs ve güvenlik açığı görece çok daha az. Bana göre daha kompakt bir kullanım deneyimi sunuyor.
64 Yaşındaki babama Macbook aldırdım mesela bir kere bu ne saçma şeymiş demedi.Yine de karar sizin.
Peki yeni çıkan ipad A16 11. Nesil hakkında ne düşünüyorsunuz?Estafurullah, office programlarını APK indirmediğiniz sürece ücret talep edecektir. Üniversite öğrencisi olduğunuzda ya da öğrencisiyseniz okullar karşılıyor genel olarak.
Ipad üzerinden pdf vb şeyleri açmanızda hiçbir zaman sorun yaşamazsınız kendi geliştirdikleri çözümler ile atıyorum adobeye ihtiyacınız olmadan açabiliyorsunuz. IT departmanında çalışan biri olarak her ürünüm Apple, Apple ekosistemim de ortalamaya göre fazla bu ekosistemi bozmamak ve güçlendirmek için kesinlikle Ipad alırdım. Yakın zamanda da almayı planlıyorum.
2. el mevzusuna gelirsek, araç hariç hiçbir ürünün 2. el alınmasını desteklemiyorum. Türkiye'de kimseye güvenim kalmamışken böyle bir riski alamam.
Özetlersem Android cihazlarda APK kurulumları ile çoğu ücretli uygulamayı ücretsiz şekilde yükleyebilirsiniz lakin güvenlik açığı verebilirsin. Apple cihazlarda virüs ve güvenlik açığı görece çok daha az. Bana göre daha kompakt bir kullanım deneyimi sunuyor.
64 Yaşındaki babama Macbook aldırdım mesela bir kere bu ne saçma şeymiş demedi.Yine de karar sizin.
Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Kafamda soru işareti kalmadı. Büyük ihtimalle ipad alacağım.
Peki yeni çıkan ipad A16 11. Nesil hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kullanmadım net bir fikrim yok, tercihim m3 yönünde olur ama bütçe devreye giriyor o zamanda. Uygun bütçeniz varsa M3 o kadar çıkamam derseniz A16. Sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Kafamda soru işareti kalmadı. Büyük ihtimalle ipa
Peki yeni çıkan ipad A16 11. Nesil hakkında ne düşünüyorsunuz?
her seyin ücretsiz versionu da mevcut. isteğinize göre her sey aslında. ama kalem ve klavye de olsun isterseniz huawei de önerebilirim . google servisleri de sıkıntısız calsııyor.Ama 4-5 saat çok az değil mi? Gerçi çok zaman geçmiş normal bir durum. Peki uygulamaları nasıl ücretsiz olması benim için çok önemli.
Huawei düşünmüyorum teşekkür ederim.her seyin ücretsiz versionu da mevcut. isteğinize göre her sey aslında. ama kalem ve klavye de olsun isterseniz huawei de önerebilirim . google servisleri de sıkıntısız calsııyor.
Merhaba konunun üstünden çok geçmiş ama neye karar verdiniz?Huawei düşünmüyorum teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.