Samsung Tab S10 Plus vs Tab S9 vs iPad Air M.2 (6. nesil)

iPad kullanmadım ancak Android tabletlerin daha özgür olmasından dolayı S10+ tercih ederdim diye düşünüyorum.

Estafurullah, office programlarını APK indirmediğiniz sürece ücret talep edecektir. Üniversite öğrencisi olduğunuzda ya da öğrencisiyseniz okullar karşılıyor genel olarak.

Ipad üzerinden pdf vb şeyleri açmanızda hiçbir zaman sorun yaşamazsınız kendi geliştirdikleri çözümler ile atıyorum adobeye ihtiyacınız olmadan açabiliyorsunuz. IT departmanında çalışan biri olarak her ürünüm Apple, Apple ekosistemim de ortalamaya göre fazla bu ekosistemi bozmamak ve güçlendirmek için kesinlikle Ipad alırdım. Yakın zamanda da almayı planlıyorum.

2. el mevzusuna gelirsek, araç hariç hiçbir ürünün 2. el alınmasını desteklemiyorum. Türkiye'de kimseye güvenim kalmamışken böyle bir riski alamam.

Özetlersem Android cihazlarda APK kurulumları ile çoğu ücretli uygulamayı ücretsiz şekilde yükleyebilirsiniz lakin güvenlik açığı verebilirsin. Apple cihazlarda virüs ve güvenlik açığı görece çok daha az. Bana göre daha kompakt bir kullanım deneyimi sunuyor.

64 Yaşındaki babama Macbook aldırdım mesela bir kere bu ne saçma şeymiş demedi.Yine de karar sizin.

Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Kafamda soru işareti kalmadı. Büyük ihtimalle ipa
Peki yeni çıkan ipad A16 11. Nesil hakkında ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Kafamda soru işareti kalmadı. Büyük ihtimalle ipad alacağım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. Kafamda soru işareti kalmadı. Büyük ihtimalle ipa

Kullanmadım net bir fikrim yok, tercihim m3 yönünde olur ama bütçe devreye giriyor o zamanda. Uygun bütçeniz varsa M3 o kadar çıkamam derseniz A16. Sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.

Ama 4-5 saat çok az değil mi? Gerçi çok zaman geçmiş normal bir durum. Peki uygulamaları nasıl ücretsiz olması benim için çok önemli.
her seyin ücretsiz versionu da mevcut. isteğinize göre her sey aslında. ama kalem ve klavye de olsun isterseniz huawei de önerebilirim . google servisleri de sıkıntısız calsııyor.

her seyin ücretsiz versionu da mevcut. isteğinize göre her sey aslında. ama kalem ve klavye de olsun isterseniz huawei de önerebilirim . google servisleri de sıkıntısız calsııyor.
Huawei düşünmüyorum teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…