Samsung Tab S11 Ultra alınır mı?

Emin slayer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung Tab S11 Ultra almayı düşünüyorum. Sizce iyi mi ya da değiştirmeli miyim? Yani çok mu bilmiyorum ama tek istediğim büyük ekran ve güzel ekran kalitesi. Orta düzeyde oyun oynatsa da olur. Yani Samsung Tab S11 Ultra'yı da ekranı 14.6 diye seçtim.

Merhaba, Samsung Tab S11 Ultra almayı düşünüyorum. Sizce iyi mi ya da değiştirmeli miyim? Yani çok mu bilmiyorum ama tek istediğim büyük ekran ve güzel ekran kalitesi. Orta düzeyde oyun oynatsa da olur. Yani Samsung Tab S11 Ultra'yı da ekranı 14.6 diye seçtim.

Ben S11 satın aldım ama tekrar iade etmek zorunda kaldım.
Oyun oynatır sıkıntı yok.
BT kulaklıklarda büyük gecikme sorunu var.
Bende 2 tane Gaming kulaklık mevcut bir kafa üst diğeri kulak içi ama maalesef gecikme problemi yüzünden iade etmek zorunda kaldım. Ayrıca PUBG Mobile gibi oyunlar oynayacaksan en kötü iPad A16 alabilirsin. 120Hz ekran istiyorsan iPad Pro M4 50 bin TL bulabilirsen sıfır iPad Pro M2 işlemcili de alabilirsin bende vardı sattım pişman oldum :D büyük ekran sevmiyorsan iPad mini 7 efsane onuda aldım ama iadeye yolladım bekliyorum şuan iPad proya alışınca diğerleri kesmiyor.

Aslında büyük ekranı için Samsung Pad S11 Ultra’yı tercih ettim. Bilmiyorum, iPad A16’yı da çok düşündüm ama karar veremedim hocam. En sonunda Samsung Pad S11 Ultra dikkatimi çekti, hem de 38 bin gibi bir fiyatı var.

Çoğunlukla dizi izleyeceğim zaten, 14.6 inç boyutu dikkatimi çekti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı