Samsung Tab S6 Lite 2024 alınır mı?

arda_g

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual RTX 3060
İntel Core İ3 12100f
1x16 CORSAİR 3600
WD 500 Ssd
Asus Prime H610
Öğrenciyim bu sene YKS'ye hazırlanıyorum. PDF test çözmek, not almak, video izlemek için istiyorum. Bütçem 8-9k. Oyun performansı çok fark etmez. Kullanmis kişilerin yorumları çok önemli benim için.

Öğrenciyim bu sene YKS'ye hazırlanıyorum. PDF test çözmek, not almak, video izlemek için istiyorum. Bütçem 8-9k. Oyun performansı çok fark etmez. Kullanmis kişilerin yorumları çok önemli benim için.

Custom ROM mevcut LineageOS desteği vardı gayriresmi olarak. O şekilde daha da çalışır. Stock olarak da iş görür hala.

Custom ROM mevcut LineageOS desteği vardı gayriresmi olarak. O şekilde daha da çalışır. Stock olarak da iş görür hala.

Custom ROM ne kadar mantıklı daha önce hiç Custom ROM cihaz kullanmadim Google desteği oluyor mu veya brick olma riski var mı?

Hocam aktif kullanıyorum, ağır oyun oynamam sadece ders için kullanırım diyorsan yeterli. Ben sadece ders için kullanıyorum ve işimi görüyor.
İps ekran olmaması biraz korkutuyor ekran kalitesi iyi mi ve paperlike kullanıyor musunuz

İps ekran olmaması biraz korkutuyor ekran kalitesi iyi mi ve paperlike kullanıyor musunuz
Hocam ekran konusunda pek bilgim yok ama standart kullanıcı olarak bana yeterli geliyor zaten bu fiyat bandında süper bir şey beklemiyordum. Paperlike'ı kalem ucunu aşındırdığı/erittiği söylendiği için kullanmıyorum.

Custom ROM ne kadar mantıklı daha önce hiç Custom ROM cihaz kullanmadim Google desteği oluyor mu veya brick olma riski var mı?

Bu zamana kadar birçok cihazımda farklı faklı Custom ROM kullandım ve şimdi test işindeyim. Karşıma çıkan herkese önermişimdir stabil ROM varsa. LineageOS resmi olarak da S6 Lite için çıkarmış.

Fakat Knox patch gömülü olmadığı için tetiklenen sayaçtan kaçma ihtimali zor. Yeterli bilgin varsa ondan saklanabilirsin. Pek bilgin olmadan yaparsan dikkatli ol sorumluluk kabul etmiyorum :D.

Custom RAM atarsanız cihaz garanti dışı kalır.
Ya da cihazın yazılımına dışarıdan müdahale ederseniz Knox tarafından korunan uygulamarı kullanamazsınız çünkü Knox sayacı atmış olur.

Hocam sadece PDF ve video izleyecekseniz alınır. Fakat biraz takılma yapabilir cihaz. Fiyatı şu an 8 bin TL ve bir üst model almak isterseniz S9 FE 11 bin TL aradaki 3 bin TL ile S9 FE de alınabilir ama test kitabıda alınabilir.

Hocam sadece PDF ve video izleyecekseniz alınır. Fakat biraz takılma yapabilir cihaz. Fiyatı şu an 8 bin TL ve bir üst model almak isterseniz S9 FE 11 bin TL aradaki 3 bin TL ile S9 FE de alınabilir ama test kitabıda alınabilir.

Şu an bu modeli araştırıyorum zaten. Aradaki fark 3K ya değer gibi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı