Samsung Tab S6 Lite 2024 alınır mı?

A9+'ı da almayın onunda ekranında kalem desteği yok. Kalem desteği olmayan tabletler muadil kalem alsanız bile rezalet bir deneyim sunar bundan emin olun. S9Fe al geç pişman etmez. Yakın zamanda tabletle iş yükün artarsa, S9Fe'yi satarsın, Düz Tab S9 alırsın.

Konsol oyunlarından bahsediyorsanız kaldırmaz.
yok hocam klavye mouse destekli mobil oyunlardan bahsediyorum.

Yok hocam kalem yoksa tartışmaya da gerek yok, 2K koyar S9 FE alırım o zaman. İlgin için teşekkür ediyorum.

Hocam DeX'e oyun öneriniz var mı ya telefonda DeX var sadece Minecraft oynuyorum bulamadım uyumlu başka bir şey.

Kullanmadığım için destekleyen oyunlar hakkında bilgim yok hocam.

yok hocam klavye mouse destekli mobil oyunlardan bahsediyorum.
Online oyunlar gecikme yapar ama GTA San. falan sarar oynarsınız. Telefona yükleyin ekranı tablete aktarıp oynayın. S23 işlemci konusunda daha güçlü.

s9 fe ile aynı fiyata geliyor zaten kalemle, gerek yok.
Pad'de donanım olarak fena değil ama ekosistem açısından ve kalem kolaylığı açısından S9Fe daha avantaj sağlar.

Kullanmadığım için destekleyen oyunlar hakkında bilgim yok hocam.
Teşekkür ederim hocam vaktini ayırdığın için.
Online oyunlar gecikme yapar ama GTA San. falan sarar oynarsanız. Telefona yükleyin ekranı tablete aktarıp oynayın. S23 işlemci konusunda daha güçlü.
netflix'in gta san andreasinde çalışmadı klavye mouse, denedim ama tepki vermedi.

Tablete 10 verip buna da 1,5 k verene kadar S9 FE almak ekosistem açısından daha sanki mantıklı benim için hocam.

12.1 2.5k ekran 120Hertz 8 GB RAM 256 hafıza Snapdragon 7S gen2 tercih sebeplerimdi. Tabii sizin kararınız iyi Sosyaller umarım gönlünüzce bir cihaz bulursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00