Samsung Tab S7 FE vs Tab S9 FE+

BlackWedge

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Gündelik bir kullanım amacı ile bir tablet bakıyorum ancak bu iki model arasında kararsız kaldım, tableti istememin en büyük sebebi anime ve film izlemekle birlikte manga okuma isteğim, oyun açısından fazla zorlanmadığı sürece oyun için pek bir önemi yok açıkçası.

Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Film, anime izlemek manga ve novel okumak için ikiside alınmaz.
S9FE+ TFT ile gelen kötü bir panele sahip ve kalem ile işiniz yoksa almamanızı tavsiye ediyorum zaten bu tablet kaleminden dolayı not tutacak insanların ekrandan feragat edip almak zorunda kaldığı bir model.
Bunu almak yerine IPS paneli ile çok daha güzel bir ekran deneyimi sunacak olan ve 7Gen2 SoC'u ile gayet yeterli olacak Redmi Pad Pro modelini almanız hem bütçe olarak hemde deneyim olarak çok daha rahatlatır sizi.
Konuyu açalı çok olmuş ama umarım yetişebilmişimdir.

Film, anime izlemek manga ve novel okumak için ikiside alınmaz.
S9FE+ TFT ile gelen kötü bir panele sahip ve kalem ile işiniz yoksa almamanızı tavsiye ediyorum zaten bu tablet kaleminden dolayı not tutacak insanların ekrandan feragat edip almak zorunda kaldığı bir model.
Bunu almak yerine IPS paneli ile çok daha güzel bir ekran deneyimi sunacak olan ve 7Gen2 SoC'u ile gayet yeterli olacak Redmi Pad Pro modelini almanız hem bütçe olarak hemde deneyim olarak çok daha rahatlatır sizi.
Konuyu açalı çok olmuş ama umarım yetişebilmişimdir.
Hocam teferruata gireceğim. Tft ekranın daha çok övüldüğü bir yorum okumuştum ve canlılık boyutunda o kadar fark olmadığı, tatmin ettiğini söyleyenler vardı. Farkı nasıl anlayabilirim mesela? Elimin altında bakabileceğim amoled de var.

Hocam teferruata gireceğim. Tft ekranın daha çok övüldüğü bir yorum okumuştum ve canlılık boyutunda o kadar fark olmadığı, tatmin ettiğini söyleyenler vardı. Farkı nasıl anlayabilirim mesela? Elimin altında bakabileceğim amoled de var.
TFT ekrana Dynamic Amoled'den çok da farkı yok diyenlerin akıl sağlığından çok ciddi bir şekilde şüphe ederim ben. Gözünüz Amoled'e alıştıysa TFT panellere bakarken bile 'ıyyy bu ne ya' olursunuz. Siyahlar siyah gibi, renkler adam gibi gözükmez gözünüze.
Eğer film izlemek için bir tablet alıyorsanız en azından IPS panelli bir ekran tercih edin.
TFT ekranların yüz karasıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00