Samsung Tab S7+ vs Samsung Tab S10 FE

• Konuyu başlatan efeyakn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 197

efeyakn

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bu iki cihaz arasında kaldım. Birisi 12.4 inç 120 Hz diğeri 10 inç 60 Hz. Güç olarak farkını internette pek anlayamadım ama ilkinin ekranı çok güzel gözüküyor. Sizce hangisini tercih edilmeli?

Merhaba bu iki cihaz arasında kaldım. Birisi 12.4 inç 120 Hz diğeri 10 inç 60 Hz. Güç olarak farkını internette pek anlayamadım ama ilkinin ekranı çok güzel gözüküyor. Sizce hangisini tercih edilmeli?

Kaça alacaksınız ona göre değişir. S7+ bence bu yılda alınmaz.

@efeyakn Tab S7+'ın ekranı AMOLED, işlemcisi biraz eski ama iş görür, pili büyük. Eğer oyun oynanarak yıpratılmamışsa iş görür. Bunun yanında diğer alette TFT panel var ama yeni işte. Güncelleme alacakmış, bunun ne faydası varsa artık. iPhone'larda olduğu gibi düşürmek için 40 takla atmayasın zaman sonra?

@efeyakn Tab S7+'ın ekranı AMOLED, işlemcisi biraz eski ama iş görür, pili büyük. Eğer oyun oynanarak yıpratılmamışsa iş görür. Bunun yanında diğer alette TFT panel var ama yeni işte. Güncelleme alacakmış, bunun ne faydası varsa artık. IPhone'larda olduğu gibi düşürmek için 40 takla atmayasın zaman sonra?

Hocam pil sağlığı harika gözüküyor sonuçlarda. Dediğinize göre her şey olumlu. Samsung S10 FE'ye göre daha hızlıysa seçimimi S7 Plus'tan yana yapacağım.

Hocam küçük oyunlar ve ders için kullanmak istiyorum. Bütçem 13.000TL

Hocam tablet fiyatlarına biraz baktım. Alacağınız S7+ tablet minimum 4+ yıllık kullanılmış olacak ve 2 bilemedin 3 seneye güncelleme almayacak. Uzun ömürlülük açısından ikinci elden alacağınız bir iPad 11 şu an bence biçilmiş kaftan ancak ekranı Samsung'a kıyasla daha kötü ve ekstradan kalem almanız lazım ya da çakma kalemler kullanacaksınız çok güzel bir performans vermeyecek. En iyisi siz S10 FE alın hocam bende S9 FE kullanıyorum okulda yazma çizme işlerinde işimi görüyor :D. Şahsen ben kendi tabletimi 9 bin liraya sıfır aldım 7-8 ay önce büyük bir fırsat diye aldım ve o aralar 14 bin liraya iPad 11 alınabiliyordu sizin durumuzda fiyat farkı daha yakın olduğundan size iPad 11 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı