elazığlıCJ
Centipat
Bende cihazı alanlara bir şey sormak istiyorum. Cihaz oyun için fazla mı büyük aklımda oyun oynamak var da?
Apple da (Air modeli için) Procreate dışında çizim ve 3D modelleme, 3D çizim/tasarım uygulaması var mıdır?
Bende cihazı alanlara bir şey sormak istiyorum. Cihaz oyun için fazla mı büyük aklımda oyun oynamak var da?
Yakınında bir AVM varsa MediaMarkt olabilir Teknosa'ya da vatan olabilir gidersen canlı canlı elinle ölçebilrsin ama bence oyun için büyük kaçabilir bir de elin küçükse çok daha ayrı.
Ellerimin küçük olduğunu söyleyebilirim. Daha önce Teknosa da cihazı elime alma fırsatım oldu fakat etraf çok kalabalıktı tam olarak inceleyemedim. Normalde Tab S10'u bekleyecektim fakat sanırım temel model gelmeyecek.
Hocam kullanım amacına göre değişir not alacaksan falan büyük ekran daha işe yarayabilir ben 13 inçlik kocaman iPad tercih ettim mesela tamamen işlev meselesi cihazla ne yapmayı düşündüğünüzü yazarsanız yardımcı olabilirim.
11 inç iPad Air Wi-Fi 128 GB - Yıldız IÅıÄı satın alın bunu alın ve pişman olmayın.
Ekranı 60 Hz olduğu için vazgeçtim. Ayrıca Android arıyorum. Yine de önerin için teşekkürler.
Hocam Apple ürünlerinde Hz olayı yok Apple'ın 60 Hz i diğer telefonların 120 Hz ile eşittir benim telefon iPhone 60 Hz ama bazen ben inanmıyorum 60 olduğunda internetten bakıyorum nasıl 60 diye.
Merhaba, tablet almak istiyorum. Samsung telefon kullanıyorum ve bir yerde telefon ile aynı marka olması iyi olur diye okumuştum. Sizce bu doğru mu?
Samsung Galaxy Tab S9+ güzel bir tablet mi? Ekran teknolojisi, işlemcisi, hızı, akıcılığı, gücü gibi özellikleri nasıl?
■ 25 bin TL civarında alınabilecek güzel tablet önerileriniz var mı? Öğrenci indirimi ile kalemi dahil iPad Air alınabiliyormuş, sizce bu tercih edilmeli mi? (kalemi olmasa bile alınır mı?)
■ ☆ Tablette şu özellikler var mı?
1- IPad'lerdeki gibi güzel bir çizim uygulaması var mı, Procreate gibi?
2- örneğin YouTube'dan video izlerken, ekrana bir şey yazabilir miyiz? (eğer yazabilirsek, video durur mu yoksa hem dururken hem de oynarken yazı yazabilir miyiz?)
3- bilgisayardaki gibi birden fazla Google penceresi açabilir miyiz ve aynı pencereye birden fazla sekme ekleyebilir miyiz?
4- 3D modelleme ve çizim gibi uygulamalar var mı?
5- Samsung telefonum ile Samsung tabletin bir artısı olur mu yoksa sadece ekosistem mi?
6- ekranı gerçekçi mi, güzel mi? Canlı gösterir mi, film izlerken falan?
7- film izlerken en fazla kaç k çözünürlükte izlenebilir?
8- Dolby vision destekliyor mu?
9- hoparlörleri nasıl, güzel mi? Dolby Atmos destekliyor mu, ses kalitesi nasıl?
Katılmıyorum. iPhone 13 kullanırken hissediyorum bayağı farkı (diğer telefon 120hz.) Animasyonlari yavaş olduğu için size öyle geliyordur.Hocam Apple ürünlerinde Hz olayı yok Apple'ın 60 Hz i diğer telefonların 120 Hz ile eşittir. Benim telefon iPhone 60 Hz ama bazen ben inanmıyorum 60 olduğunda internetten bakıyorum nasıl 60 diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.