Samsung Tab S9 alınır mı?

border82

Yoctopat
Samsung S9 alınır mı? 20-25k en az 6 ay taksitli hangi modeli onerirsiniz? Güncelleme desteği kaç yılına kadar alır size hangi tableti almak mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung S9 alınır mı? 20-25k en az 6 ay taksitli hangi modeli onerirsiniz? Güncelleme desteği kaç yılına kadar alır size hangi tableti almak mantıklı?
Alınır.
Tabiki alternatifi var.
Ama işlemci hala çok güçlü..
Snapdragon 8gen 2.
Ekranı gayet canlı ve kutudan s-pen çıkıyor.
Bu kalem ✏️ Sadece tıklamak degil 15-20 farklı şey yapabiliyor.

Alternatif;
Honor V9
Screenshot_2025-04-02-02-40-16-041_com.vivaldi.browser.jpg

Bu paralara yazık olur. Alınmamalı bence
Neden öyle dediniz hocam ?
Alınır.
Tabiki alternatifi var.
Ama işlemci hala çok güçlü..
Snapdragon 8gen 2.
Ekranı gayet canlı ve kutudan s-pen çıkıyor.
Bu kalem ✏️ Sadece tıklamak degil 15-20 farklı şey yapabiliyor.

Alternatif;
Honor V9
Eki Görüntüle 2459549
Hocam s9 alsam şu an mediamarktan 256 gb 12gb ramlı 27k sizce iyi mi fiyat olarak ve güncelleme kaç yılına kadar alacak taksitli alacagim icin mediamarkt seciyorum.

Öneriniz nedir hocam taksitli uzun yıllar götürecek iPhone Samsung hiç fark etmez 25-27K'ya kadar ne önerirsiniz?

Hocam oyun amaçlı düşünüyorsanız Xiaomi'nin çok kaliteli ve rahat 5-6 yıl güncelleme alacak tabletleri var ve sizin için biraz daha bütçe dostu olurlar film izlerken falan mikrofonları kaliteli tabletlerdir onlara bakmanızı öneririm.

Tab S10+ alabilirseniz alın. Olmaz derseniz Tab S9 alin gecin.

Tab S10+ kaç lira hocam adam zaten taksitle alıyor onu alabileceğini sanmıyorum o paraya iPad bile alırsın 😀

Hocam oyun amaçlı düşünüyorsanız Xiaomi'nin çok kaliteli ve rahat 5-6 yıl güncelleme alacak tabletleri var ve sizin için biraz daha bütçe dostu olurlar film izlerken falan mikrofonları kaliteli tabletlerdir onlara bakmanızı öneririm.

Yazilimi sorunlu Xiaomi'mi daha kaliteli? Güldürdünüz teşekkürler. Bu cihazin tek alternatifi 20k bandinda Huawei MatePad 12X.

Tab S10+ kaç lira hocam adam zaten taksitle alıyor onu alabileceğini sanmıyorum o paraya iPad bile alırsın 😀

25000 TL'den basliyor Tab S10+. Bu fiyat bandinda iPad Air ve iPad 11 var ki Tab S9 bile ikisinden daha iyi. Bilgin yok fikrin var.

Öneriniz nedir hocam taksitli uzun yıllar götürecek iPhone Samsung hiç fark etmez 25-27K'ya kadar ne önerirsiniz?

IPhone'nin tabletleride güzeldir 22-23 k ya güzel bir iPad alıp rahat 5 yıl kullanırsınız fakat taksit en fazla 3 ay yapıyorrlar diye biliyorum
😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı