Lise 3'e gidiyorum. Not almak PDF üzerinden test cozmek, sosyal medyada takilmak için tablet ariyorum. Samsung Tab S9 FE dikkatimi çekti sizce alınır mı? İşlemcisi nasıldır? Tablette oyun oynama amacım yok.
iPad 9'a da bakabilirsiniz ama kaleme elstra para vermeniz lazım diye biliyorum.
Matepad 11.5 de var, donanım olarak daha iyi ama Google sorunlarıyla uğraşmak istemezsiniz muhtemelen.
Alınır S9 FE.
Çevremde çok var S9 FE kullanan hepsi de memnun sizde memnun kalırsınız muhtemelen. Ben şahsen MatePad 11.5 tercih ederdim ancak ikisi de işinizi görür fazla fazla.
iPad 9'a da bakabilirsiniz ama kaleme elstra para vermeniz lazım diye biliyorum.
MatePad 11.5 de var, donanım olarak daha iyi ama Google sorunlarıyla uğraşmak istemezsiniz muhtemelen.
Alınır S9 FE.
Çevremde çok var S9 FE kullanan hepsi de memnun sizde memnun kalırsınız muhtemelen. Ben şahsen MatePad 11.5 tercih ederdim ancak ikisi de işinizi görür fazla fazla.
Aldığım zaman yapmam gereken ayar falan var mı fark ettiğiniz? Ve kesin yükle dediğiniz uygulamalar var mı? Çizim yapmayı da düşünüyorum ama yeni başlayacağım dijital çizimde hiçbir deneyimim yok.