Samsung Tab S9 FE işlemcisi kaç derece olmalı?

811502

Picopat
Merhaba ben Samsung Tab S9 FE kullanıcısıyım ama Carx Street adlı oyunu oynarken işlemcim 44-45 derece arası gidip geliyor ve CPU kullanımı %90-95 oluyor. Bu normal midir? Aranızda bu sorunu yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim. Bir de son olarak işlemci kaç derece olmalı max?

Merhaba ben Samsung Tab S9 FE kullanıcısıyım ama Carx Street adlı oyunu oynarken işlemcim 44-45 derece arası gidip geliyor ve CPU kullanımı %90-95 oluyor. Bu normal midir? Aranızda bu sorunu yaşayan var mı cevaplarsanız çok sevinirim. Bir de son olarak işlemci kaç derece olmalı max?
Gayet normal.

Oyunda FPS ayarı yok 25-30 FPS aliyorum.

Hocam cihaz Exynos 1380 kullanıyor, exynos zaten şarj olurken bile ısınan bir işlemci.
Kullanılan işlemci A54 ve A55 işlemcisi ile aynı aslında çok da güçlü bir işlemci değil TAB S9 Ve S9+ da daha güçlü işlemci var. Kullanım normal yani endişelenecek bir durum yok.

Hocam cihaz Exynos 1380 kullanıyor, Exynos zaten şarj olurken bile ısınan bir işlemci.
Kullanılan işlemci A54 ve A55 işlemcisi ile aynı aslında çok da güçlü bir işlemci değil Tab S9 ve S9+ da daha güçlü işlemci var. Kullanım normal yani endişelenecek bir durum yok.

Tamam teşekkür ediyorum iyi günler dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı