Samsung Tab S9 FE tablet için şarj önerisi

Tamamdır, teşekkürler.
Hatta ek olarak şunu söyleyeyim: Şu an A-101'den 300 TL'ye aldığım Samsung Trio 500 klavye ile bu yazıyı yazıyorum. Biraz kutusu hıpralandığı için ve kenarda kaldığı için ekstra 100 TL indirime sokmuşlardı ancak daha pilinin koruma bandı bile duruyordu. Yani kimse daha önce onu açıp kullanmamıştı ve orijinal çıktı. Güzel bir şekilde kullanıyorum. Piyasada şu an 900 TL civarı diye biliyorum. Alalı 3 hafta oldu.

Hatta ek olarak şunu söyleyeyim: Şu an A-101'den 300 TL'ye aldığım Samsung Trio 500 klavye ile bu yazıyı yazıyorum. Biraz kutusu hıpralandığı için ve kenarda kaldığı için ekstra 100 TL indirime sokmuşlardı ancak daha pilinin koruma bandı bile duruyordu. Yani kimse daha önce onu açıp kullanmamıştı ve orijinal çıktı. Güzel bir şekilde kullanıyorum. Piyasada şu an 900 TL civarı diye biliyorum. Alalı 3 hafta oldu.

Anladım, iyi ucuza almışsınız hocam.

Hocam Tab S9 FE aldıysanız bir şey soracağım. S Pen ucuna dokunduğumda hafif oynuyor. Bu normal mi? Çünkü arkadaşım da S7 FE onun hiç oynamıyor ucu sabit.

Son düzenleme:
Hocam Tab S9 FE aldıysanız bir şey soracağım. S Pen ucuna dokunduğumda hafif oynuyor. Bu normal mi? Çünkü arkadaşım da S7 FE onun hiç oynamıyor ucu sabit.
Zaten S7 serisinden beri kalemler aynı diye biliyorum yani farkları yok.

Kalemi hiç ekrana dokundurmadan algıladığı yükseklikten elinizi dokundurursanız kalem çalışmaya başlar yani zaten bu kalemler içine göçerek yazıyı aktif ediyor. Ha ama göreceli ne kadar oynadığı, belki düşme etkisi ile kalemler farklılaşmış olabilir. Zaten bu uçlar da çıkarılıp yenisi takılabiliyor, dediğim gibi kullanıma bağlı olarak değişmiştir hissiyatları.

Samsung, Apple Pen alternatifi yeni kalem çıkardı Türkiye'de yakın tarihte 1500 TL civarına satılır diye düşünüyorum. Ona bakabilirsiniz bu kalem sizi tatmin etmiyorsa.

Zaten S7 serisinden beri kalemler aynı diye biliyorum yani farkları yok.

Kalemi hiç ekrana dokundurmadan algıladığı yükseklikten elinizi dokundurursanız kalem çalışmaya başlar yani zaten bu kalemler içine göçerek yazıyı aktif ediyor. Ha ama göreceli ne kadar oynadığı, belki düşme etkisi ile kalemler farklılaşmış olabilir.

Samsung, Apple pen alternatifi yeni kalem çıkardı Türkiye'de yakın tarihte 1500 TL civarına satılır diye düşünüyorum. Ona bakabilirsiniz bu kalem sizi tatmin etmiyorsa.

Kalemin temasında algılanmasında sorun yok. Hiç kopma falan olmuyor yazarken. Sadece parmağımla dokunup ucu sağ sola oynatabiliyorum hafifçe. O oynama payının olması normal mi yoksa uç hiç oynamadan sabit bir şekilde durmalı mı? Tableti daha bugün kullanmaya başladım bu arada.

Lamy, wacom, staedtler gibi markaların kalemleri varmış. EMR kullanan tabletlerde çalışıyormuş. S9 FE de çalışır mı hocam bu kalemler?
Benim de bilgim yok hocam ama çalışıyorsa güzel olur ben de bilmek isterim öğrenirseniz. Xp-Pen Deco 01 v2 grafik tabletim var onun kalemi çalışmıyor. Aslında kısmen çalışıyor ve algılıyor ama Samsung Notes da silgi olarak çalışıyor vs. Kullanılmıyor kısaca. Kalemin o fonksiyonları Samsung Tab ile aynı şekilde uyarlanmamış. Aynı uyarlanan varsa çalışabilir bu mantığa göre.

Ama şu an Samsung, yeni Apple pen benzeri kalem çıkardığı için önceliğim orada. Fiyat performans açısından tatmin olmam lazım diğer opsiyonlar için.

Son düzenleme:
Benim de bilgim yok hocam ama çalışıyorsa güzel olur ben de bilmek isterim öğrenirseniz. Xp-Pen Deco 01 v2 grafik tabletim var onun kalemi çalışmıyor. Aslında kısmen çalışıyor ve algılıyor ama Samsung Notes da silgi olarak çalışıyor vs. Kullanılmıyor kısaca. Kalemin o fonksiyonları Samsung Tab ile aynı şekilde uyarlanmamış. Aynı uyarlanan varsa çalışabilir bu mantığa göre.

Tab s6 lite gibi tabletlerde çalışıyorlarmış. S7 Fe ve S9 fe gibi tabletlerde de çalışıyor mu bilmiyorum.

Tab s6 lite gibi tabletlerde çalışıyorlarmış. S7 Fe ve S9 fe gibi tabletlerde de çalışıyor mu bilmiyorum.
Hocam size şöyle söyleyeyim, ilk Samsung Note telefonunun kalemi bile şu an son kalemli telefonla veya Tab S9 ile sorunsuz çalışabiliyor. Yani hiçbir seride Samsung kalemlerin uyumluluğu değişmedi diye biliyorum. Samsung kalem ekosisteminde iyi yani. Onda çalışıyorsa çok yüksek ihtimalle sıkıntı çıkarmaz diğer modellerde de.

Hocam size şöyle söyleyeyim, ilk Samsung Note telefonunun kalemi bile şu an son kalemli telefonla veya Tab S9 ile sorunsuz çalışabiliyor. Yani hiçbir seride Samsung kalemlerin uyumluluğu değişmedi diye biliyorum. Samsung kalem ekosisteminde iyi yani. Onda çalışıyorsa çok yüksek ihtimalle sıkıntı çıkarmaz diğer modellerde de.
Mantıklı doğru söylüyorsunuz. Bazı yorumlarda Lamy ile Wacom'un kalemleri S Pen'den bile iyi diyorlardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı