T tombiklahmacun Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Arada yaklasık 5-6 k fiyat farkı ne öneriniz nedir?
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 29 Ağustos 2024 #2 tombiklahmacun dedi: Arada yaklasık 5-6 k fiyat farkı ne öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değecek bir fark. Islemciler arasinda buyuk fark var. Ekran da daha iyi S9da
tombiklahmacun dedi: Arada yaklasık 5-6 k fiyat farkı ne öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle değecek bir fark. Islemciler arasinda buyuk fark var. Ekran da daha iyi S9da
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.649 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Ağustos 2024 #3 Aradaki farka değer. S9'da AMOLED ekran olması bile yeter.
T tombiklahmacun Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #4 Yani S9 mu diyorsunuz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.649 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Ağustos 2024 #5 S9 ben de düşündüm ama Samsung'un servisine rezalet diyorlar sırf bu yüzden vazgeçtim.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 29 Ağustos 2024 #6 FalconPolat dedi: S9 ben de düşündüm ama Samsung'un servisine rezalet diyorlar sırf bu yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Apple'dan iyi hocam. Ekrani cizikli urune tamir edilemez diyen bir servis apple.
FalconPolat dedi: S9 ben de düşündüm ama Samsung'un servisine rezalet diyorlar sırf bu yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Apple'dan iyi hocam. Ekrani cizikli urune tamir edilemez diyen bir servis apple.
T tombiklahmacun Picopat Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 234 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #7 FalconPolat dedi: S9 ben de düşündüm ama Samsung'un servisine rezalet diyorlar sırf bu yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ne aldın peki? @AliEgemen ders çalışmak için kullanacaĝim ama yine de S9 mu? Sizce. Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
FalconPolat dedi: S9 ben de düşündüm ama Samsung'un servisine rezalet diyorlar sırf bu yüzden vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ne aldın peki? @AliEgemen ders çalışmak için kullanacaĝim ama yine de S9 mu? Sizce.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.331 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 29 Ağustos 2024 #8 tombiklahmacun dedi: Ne aldın peki? @AliEgemen ders çalışmak için kullanacaĝim ama yine de S9 mu? Sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam almışken az daha verin cok daha iyi birşey alin. Fark daha fazla olsa degmez derdim ama bu durumda değer.
tombiklahmacun dedi: Ne aldın peki? @AliEgemen ders çalışmak için kullanacaĝim ama yine de S9 mu? Sizce. Genişletmek için tıkla... Hocam almışken az daha verin cok daha iyi birşey alin. Fark daha fazla olsa degmez derdim ama bu durumda değer.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.649 Makaleler 21 Çözümler 97 29 Ağustos 2024 #9 AliEgemen dedi: Apple'dan iyi hocam. Ekrani cizikli urune tamir edilemez diyen bir servis apple. Genişletmek için tıkla... Ekranı bozulan ürüne kırılmış deyip ücret çıkardıklarını duydum. Özel bir firma bakıyormuş garantisine maalesef.
AliEgemen dedi: Apple'dan iyi hocam. Ekrani cizikli urune tamir edilemez diyen bir servis apple. Genişletmek için tıkla... Ekranı bozulan ürüne kırılmış deyip ücret çıkardıklarını duydum. Özel bir firma bakıyormuş garantisine maalesef.
GökalpYetiş Megapat Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 263 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik 29 Ağustos 2024 #10 S9 Trendyolda 18999 TL, kaçırmayın derim.