Samsung Tab S9 FE+ vs S9

Vallahi ben S9 FE+ almayı düşünüyordum şansıma 18999 S9 bulunca ekran küçük olmasına rağmen onu aldım ekran küçük falan ama her türlü işimi göreceğini düşünüyorum ki ekran boyutu kenara bırakınca AMOLED ekran batarya süresi pixel yoğunluğu CPU GPU çip hoparlör (ses kalitesi) kamera mikrofon hız vs her şeyi çok üst seviye.

Vallahi ben S9 FE+ almayı düşünüyordum şansıma 18999 S9 bulunca ekran küçük olmasına rağmen onu aldım ekran küçük falan ama her türlü işimi göreceğini düşünüyorum ki ekran boyutu kenara bırakınca AMOLED ekran batarya süresi pixel yoğunluğu CPU GPU çip hoparlör (ses kalitesi) kamera mikrofon hız vs her şeyi çok üst seviye.
Ekranı bence küçük değil, gittiğim yere yanımda götürür kullanırım diyenler için tam ideal boyut. Daha büyük olsa sırıtır, küçük olsa pek anlamı kalmaz.

Ekranı bence küçük değil, gittiğim yere yanımda götürür kullanırım diyenler için tam ideal boyut. Daha büyük olsa sırıtır, küçük olsa pek anlamı kalmaz.

Bence tam ideal boyut diyebiliriz gibi ama ben büyük büyük yazdığım için küçük kalır mı diye düşünüyordum bakalım nasıl olacak ama aradaki 4K fiyata S23 kalitesinde bir işlemci AMOLED ekran daha iyi bir batarya ömrü (neredeyse 1 saat) daha iyi GPU çip ve ekstra 2 hoparlör aradaki fiyat farkı normalde 6-7k olduğu gibi olsaydı değmez derdim ama 4K fiyata mobil sektörün ilk 10 işlemcisinden biri olan Snapdragon 8 gen 2 alınca boyut farkı çok kalmıyor ki mağaza denedim 12.4 inç not almak için güzel olsa da genel kullanımda 11 inç bence daha iyi duruyordu taşınabilirlik anlamında daha az sıkıntı yaşatacak gibi duruyor ağırlığı daha hafif kapladığı yerde az

Bence tam ideal boyut diyebiliriz gibi ama ben büyük büyük yazdığım için küçük kalır mı diye düşünüyordum bakalım nasıl olacak ama aradaki 4K fiyata S23 kalitesinde bir işlemci AMOLED ekran daha iyi bir batarya ömrü (neredeyse 1 saat) daha iyi GPU çip ve ekstra 2 hoparlör aradaki fiyat farkı normalde 6-7k olduğu gibi olsaydı değmez derdim ama 4K fiyata mobil sektörün ilk 10 işlemcisinden biri olan Snapdragon 8 gen 2 alınca boyut farkı çok kalmıyor ki mağaza denedim 12.4 inç not almak için güzel olsa da genel kullanımda 11 inç bence daha iyi duruyordu taşınabilirlik anlamında daha az sıkıntı yaşatacak gibi duruyor ağırlığı daha hafif kapladığı yerde az
hocam hayırlı olsun. işlemciye yük bindirecek işlemler yaptınız mı? düzenli kullanımda nasıl? basit kendi çapımda uygulamalar aracıyla yazılım öğrenme yapmak istiyorum ama nasıl olur bilemedim. herhangi bir bilginiz var mı?

Klavyesi ile vs. olabilir herhalde. S10 modelleri çıkıyor bir yandan, onlara da bakabilir beklersiniz. Genel olarak memnunum, hatta iyi ki S9 almışım diyorum. S9 FE 12.4 inç diye istiyordum ama S9 11 inç olarak gayet yeterli. Elimde haber okuyup Twitter gezebiliyorum, not tutabiliyorum. Öyle çok ısınmıyor. Genshin Impact yükledim ve denediğimde çok ısınmadı. Lakin not uygulaması üzerinden not tutarken çok uzun süre tutunca ısınıyor ama öyle çok değil, biraz araştırınca not uygulamasının yazıları güzelleştirip düzelttiği için olduğunu öğrendim. Eğer mobilite istiyorsanız, her işimi görsün, hem not tutayım hem yazayım hem haber okuyayım hem oyun oynayayım hem film izleyeyim diyorsanız 11 inç, ama daha çok masa başında kullanıp not tutmak yazılım ve daha buyuk ekranda film izlemek için kullanacaksanız büyük ekran alabilirsiniz (S9+, S10+ gibi). Donanım olarak şunu da belirteyim, FE serisinde yapay zeka (Galaxy AI) yok. Düz S9 serisinde var ki o da çok işime yarıyor, sitelerin özetini vs. çıkarıp YouTube'da vs. istediğim yorumu kopyalayabiliyorum hatta yazdığım şeyleri, gramer ve imla hatalarını bile düzeltiyor. Kısacası tavsiye ederim. Bütçeniz S10'a yetiyorsa onu da bekleyebilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsaydım, çok değişiklik olmadığı ve fiyatı daha makul olduğu için S9 alırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı