Klavyesi ile vs. olabilir herhalde. S10 modelleri çıkıyor bir yandan, onlara da bakabilir beklersiniz. Genel olarak memnunum, hatta iyi ki S9 almışım diyorum. S9 FE 12.4 inç diye istiyordum ama S9 11 inç olarak gayet yeterli. Elimde haber okuyup Twitter gezebiliyorum, not tutabiliyorum. Öyle çok ısınmıyor. Genshin Impact yükledim ve denediğimde çok ısınmadı. Lakin not uygulaması üzerinden not tutarken çok uzun süre tutunca ısınıyor ama öyle çok değil, biraz araştırınca not uygulamasının yazıları güzelleştirip düzelttiği için olduğunu öğrendim. Eğer mobilite istiyorsanız, her işimi görsün, hem not tutayım hem yazayım hem haber okuyayım hem oyun oynayayım hem film izleyeyim diyorsanız 11 inç, ama daha çok masa başında kullanıp not tutmak yazılım ve daha buyuk ekranda film izlemek için kullanacaksanız büyük ekran alabilirsiniz (S9+, S10+ gibi). Donanım olarak şunu da belirteyim, FE serisinde yapay zeka (Galaxy AI) yok. Düz S9 serisinde var ki o da çok işime yarıyor, sitelerin özetini vs. çıkarıp YouTube'da vs. istediğim yorumu kopyalayabiliyorum hatta yazdığım şeyleri, gramer ve imla hatalarını bile düzeltiyor. Kısacası tavsiye ederim. Bütçeniz S10'a yetiyorsa onu da bekleyebilirsiniz ama ben sizin yerinizde olsaydım, çok değişiklik olmadığı ve fiyatı daha makul olduğu için S9 alırdım.