Samsung Tab S9+ için şarj adaptörü tavsiyesi

MayBasH

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Samsung Tab S9+ satın aldım, fakat kutu içeriğinde şarj adaptörü yok. Şarj adaptörü tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'da 1600 lira. Ben 2 ay önce alırken de o fiyattaydı, evet tuzlu biraz ama 25 liralık tablet için de yapacak bir şey yok. Asla masraftan kısılmayacak şeylerden biri adaptördür. Aynı zamanda çok kaliteli ve diğer tüm Samsung cihazları için de orijinal adaptör maiyetinde. Evde 3 cihazım 45 destekliyor, üçü için de kullanıyorum ben.

Vatan'da 1600 lira. Ben 2 ay önce alırken de o fiyattaydı, evet tuzlu biraz ama 25 liralık tablet için de yapacak bir şey yok. Asla masraftan kısılmayacak şeylerden biri adaptördür. Aynı zamanda çok kaliteli ve diğer tüm Samsung cihazları için de orijinal adaptör maiyetinde. Evde 3 cihazım 45 destekliyor, üçü için de kullanıyorum ben.
Katılmıyorum, o fiyata 3 cihazınız için 3 tane şu adaptörden alabilirdiniz.

Katılmıyorum, o fiyata 3 cihazınız için 3 tane şu adaptörden alabilirdiniz.
Bazı şeylerde fiyat performans ikinci plandadır, güç ve güçle alakalı şeyler de bunlardan biri. Aldığım marka orijinal ne sunuyorsa onu alırım ben, zaten Lenovo 65W adaptör istesem laptop adaptörü var evde aynısından :D Ki o da telefonla 15W'ta anlaşıyor o da ayrı mesele. Zaten 45'i ya tablette ya da çok kısa süreli durumlarda telefonda kullanıyorum, haricinde geceleri kablosuz 5W kullandığım hız :)

Bazı şeylerde fiyat performans ikinci plandadır, güç ve güçle alakalı şeyler de bunlardan biri. Aldığım marka orijinal ne sunuyorsa onu alırım ben, zaten Lenovo 65W adaptör istesem laptop adaptörü var evde aynısından :D Ki o da telefonla 15W'ta anlaşıyor o da ayrı mesele. Zaten 45'i ya tablette ya da çok kısa süreli durumlarda telefonda kullanıyorum, haricinde geceleri kablosuz 5W kullandığım hız :)
Tabi ki tercih meselesi ama bence 2.250 lira çook absürt bir fiyat adaptör için. Bu adaptör laptop adaptöründen farklı olarak samsung 45w destekliyor ve gerçekten kaliteli. Hatta daha da ucuza şu model bile sfc 2.0 yapabiliyor. (kalitesi hakkında bir fikrim yok) https://www.hepsiburada.com/spigen-...type-c-pe2015-white-ach02589-p-HBCV00002YY8JU

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı