Samsung Tab S9 mu Tab S10 FE mi?

ObiWan KenoBi

Decapat
Daha fazla  
Amazon depodan 16.7'e S9 aldım 12/256 GB versiyonu fakat kalem yok. S10 FE alırsam 128 GB modeli ve kalemiyle o da 16.7 yani ikisi de aynı fiyat fakat birinde kalem yok birinde 128 GB model. Tabii ekran farkları da var ama size de sormak istiyorum.
Sizce hangisi? Ders ve film izlemek için kullanacağım. Sizin önerdiğin başka cihaz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon depodan 16.7'e S9 aldım 12/256 GB versiyonu fakat kalem yok. S10 FE alırsam 128 GB modeli ve kalemiyle o da 16.7 yani ikisi de aynı fiyat fakat birinde kalem yok birinde 128 GB model. Tabii ekran farkları da var ama size de sormak istiyorum.
Sizce hangisi? Ders ve film izlemek için kullanacağım. Sizin önerdiğin başka cihaz var mı?

Tab S9 gerek işlemci gerek ekran olsun S10 FE'den daha iyi bir modeldir. Eğer büyük ekran olması sizin için çok önemli ise S10 FE alabilirsiniz. Eğer kalemle beraber almak size sıkıntı çıkarmayacaksa S9 almanızı öneriririm.

@kalsse S9 ekranı yetiyor bana ama kalemle not almam gerekiyor derste ne yapsam çakma bir kalem mi alsam Trendyol'da veya Temu'dan.

Muadil kalemlerin çok başarılı olacağını düşünmüyorum ama fiyatı uygunsa 2-3 ay idare etmelik alabilirsiniz. Ya da orijinal kalemini taksite bölüp de alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı