Samsung Tab'a T510 alınır mı?

mutluay02

Decapat
Herkese iyi günler. Günlük 6-7 saat masa başındayım ve Samsung Tab3 Lite marka tablet ile ders çalışıyorum. Fakat gerek görüntü kalitesi gerek Android'in düşük olması ve ekran çözünürlüğünün kötü olması gibi sebeplerden değiştirmeyi düşünüyorum. YouTube'den bir video izlerken araya drop girmesi sesin ilerleyip videonun 1 saniye sonra düzelmesi ve geçişlerin ( Google'ye basınca klavyenin 4-5 saniyede çıkması gibi sebeplerden dolayı değiştireceğim. Aklımdaki ürün başlıkta da belirttiğim gibi Tab'a T510 oyun oynamayacağım oynarsam da basit Play Store'deki 50-60 MB'lık oyunları oynarım. Sizce ürün iyi mi kullanan arkadaşlar önerir mi? Bir de bu ürünün fiyatı üzerinden en fazla 500 TL daha ekleyebilirim önerdiğiniz başka ürünler var ise. Çok uzun oldu kusura bakmayın fakat günde en az 5 saatim başında geçireceğim için iyi araştırmam lazım yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung T510 kullanıyorum bende. Tabletin tek kötü kısmı 2 GB RAM oluşu. Ama o kadar stabil ki bu eksiklik hissedilmiyor. İncecik ve metal yapısı sebebiyle dokunuşu çok iyi. Dolby Atmos ve çift hoparlör zaten en vurucu özelliği. Ekran çerçevesi güzel. Saçma bir yapıda değil tablet. Ekran renkleri güzel. Fotoğraf bakmak çok keyifli. 6000 amper pili çok dengeli. Hızlı tükenmiyor. Kameraları kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama beklentiniz düşük olsun. Fiyat ilginç bir sınırda. Ne ucuz, ne pahalı. Bence alınırsa pişman etmeyen bir tablet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı