Samsung tablete format nasıl atılır?

Hocam buyurun bu adımları yapabilirsiniz.
1- öncelikle tableti kapatıyoruz.
2- Power, ses arttırma ve menü
tuşlarına aynı anda basıyoruz.
3- Samsung Tab logosu geldiği anda sadece “power” tuşundan parmağımızı çekiyoruz.
4- Android logosu üzerinde ünlem işareti bulunan bir fotoğraf geldiğinde ise diğer tuşlardan parmağımızı çekiyoruz. Karşımıza aşağıdaki gibi bir menü listesi bulunan bir ekran gelecektir.
5- sesi azaltma veya arttırma tuşuyla “wipe data/factory reset” yazan sekmesinin üzerine geliniz ve “power” tuşuna bir kez basınız. Açılan pencerede sesi azaltma veya arttırma tuşuyla “yes – delete all user data” seçeneğine geliniz ve “power” tuşuna bir kez basınız.
6- tekrar sesi azaltma veya arttırma tuşuyla “wipe cache partition” sekmesinin üzerine geliniz ve “power” tuşuna bir kez basınız.
7- format işlemimiz tamamlandı. Son olarak işlemden çıkmak için “reboot System now” seçeneği üzerindeyken “power” tuşuna bir kez basınız. Tabletiniz 2-10 dakika sürebilen bir işlemden sonra yeniden başlayacaktır. Burada biraz sabırlı olmanızda fayda var.

Hocam fotoğraflar silinmedi.
 
samsung sm-t510 güç ve ses açmaya basınca ne kadar beklersem bekleyeyim bir ekran çıkmıyor güç ve ses kısmaya basınca samsung açılış ekranı ardından da sadece samsung yazısı çıkıyor fakat sonrasında neye basarsam basayım normal ekrandan farklı bir şey göremiyorum birkaç kez denediğimde altta "güvenli mod" yazdığını gördüm nasıl sıfırlayabilirim şifreyi bilmiyorum
 

Geri
Yukarı