JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #1 İnternette 3 tuşa basın diyorlar bastığım zaman downloading yani Odin moda alıyor. Nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2021
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 17 Ekim 2021 #2 Hard reset mi atacaksınız? Youtubeye aratın tablet modelinizi hard reset nasıl atılır diye çıkacaktır. Artı 0 Eksi
Hard reset mi atacaksınız? Youtubeye aratın tablet modelinizi hard reset nasıl atılır diye çıkacaktır.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 17 Ekim 2021 #3 Format gerek. YouTube'da var format videoları. Artı 0 Eksi
KS KS JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #4 450909 dedi: Hard reset mi atacaksınız? YouTube'a aratın tablet modelinizi hard reset nasıl atılır diye çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Video çıktı dediklerini yapıyorum onda farklı yer çıkıyor bende Odin mod. Artı 0 Eksi
450909 dedi: Hard reset mi atacaksınız? YouTube'a aratın tablet modelinizi hard reset nasıl atılır diye çıkacaktır. Genişletmek için tıkla... Video çıktı dediklerini yapıyorum onda farklı yer çıkıyor bende Odin mod.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 17 Ekim 2021 #5 JokerFPS dedi: İnternette 3 tuşa basın diyorlar bastığım zaman downloading yani Odin moda alıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin modeline göre bakın. Artı 0 Eksi
JokerFPS dedi: İnternette 3 tuşa basın diyorlar bastığım zaman downloading yani Odin moda alıyor. Nasıl açabilirim? Genişletmek için tıkla... Tabletinizin modeline göre bakın.
KS KS JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #6 O Görkem dedi: Tabletinizin modeline göre bakın. Genişletmek için tıkla... ben dediklerini yapıyorum ama bende direk odin moda alıyor. Artı 0 Eksi
O Görkem dedi: Tabletinizin modeline göre bakın. Genişletmek için tıkla... ben dediklerini yapıyorum ama bende direk odin moda alıyor.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 17 Ekim 2021 #7 JokerFPS dedi: Ben dediklerini yapıyorum ama bende direk Odin moda alıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış basıyorsunuzdur belki, bende ilk formatımı atacağım zaman bir saat uğraşmıştım. Artı 0 Eksi
JokerFPS dedi: Ben dediklerini yapıyorum ama bende direk Odin moda alıyor. Genişletmek için tıkla... Yanlış basıyorsunuzdur belki, bende ilk formatımı atacağım zaman bir saat uğraşmıştım.
KS KS JokerFPS Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 239 Yer Quantum Fiziğine Kuantum Fiziği denilen yerde. Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2021 #8 O Görkem dedi: Yanlış basıyorsunuzdur belki, bende ilk formatımı atacağım zaman bir saat uğraşmıştım. Genişletmek için tıkla... Home tuşu ses tuşu ve kapama açma tuşuna basıp yapıyorum. Artı 0 Eksi
O Görkem dedi: Yanlış basıyorsunuzdur belki, bende ilk formatımı atacağım zaman bir saat uğraşmıştım. Genişletmek için tıkla... Home tuşu ses tuşu ve kapama açma tuşuna basıp yapıyorum.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 17 Ekim 2021 #9 JokerFPS dedi: Home tuşu ses tuşu ve kapama açma tuşuna basıp yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses tuşunun üst kısmı olması lazım diye biliyorum, siz nereye basıyorsunuz? Alta basarsanız Download mod açılır. Artı 0 Eksi
JokerFPS dedi: Home tuşu ses tuşu ve kapama açma tuşuna basıp yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses tuşunun üst kısmı olması lazım diye biliyorum, siz nereye basıyorsunuz? Alta basarsanız Download mod açılır.
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 17 Ekim 2021 #10 Tuşlara doğru ve aynı kombinasyonda basın. Artı 0 Eksi