Samsung Teknik Servis Güvenilir Midir?

Bertan_58

Megapat
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Telefonum birkaç gün önce bozuldu. Servise gönderdim, anakart değişimi yapılmış. Merak ettiğim ise; yeni anakart, eski anakartın aynısı mıdır, yani yeni anakart dandık vb şey olabilir mi? Eski performansı yaşayabilir miyim?
Teşekkürler...

Lg telefon vardı bizde su kaçmıştı garantiye verdik ve anakartını değiştirdiler. İnan telefon 5 model sanki geri düştü.
Hiç kasmayan telefon müzik açınca kasmaya başladı bende anlamadım.

Umarım yapmaz. Zatan LG böyle bir şey yaptığı için G3 yerine Z2 aldım.
Arkadaşım telefoncuya yaptırdı daha ucuz ve eskisinden farkı olmadı. Telefoncu derken teknik servis var bizim orda tüm markalara bakan oraya yaptırdı.

Hiç sanmıyorum ama içinde bir korku varsa garantiye giden telefon için size bir makbuz verirler ne değişimi yapıldı vs. eğer arkadaşın dediği gibi bir sıkıntı yaşarsanız bunu başka model telefon alarak çözmeye çalışmayın üzerine gidin hakkınızı arayın.

Bugün telefonu aldım. Eskisinin aynısı hiçbir farkı yok. Samsung çalışanına da sordum "Orjinal ürün mü kullanıyorsunuz?" diye, çalışan da "evet" dedi. 2 gün IMEI den dolayı sim kartını takmamam gerekiyormuş. Konuyla ilgilenen herkese Teşekkürler...:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı