Samsung telefona Recovery ve Odin kurulmasına rağmen ekran açılmıyor

mert mehmet cem

Kilopat
Katılım
21 Kasım 2016
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yardımsever arkadaşlar, konuyu yanlış bir yere açtıysam acemiliğime verin. Dün telefonun ekranı kendiliğinden gitti. Ekran dışında tüm fonksiyonlar yerinde. Recovery ekranına da girebildim download ekranına da. Önce Odin programıyla ROM kurdum telefon sıfırlandı (seslerden anladım) ancak yine de ekran açılmadı. Sonra recovery ekranından telefonu sıfırladım yine aynı sonuç. Son olarak da yine recovery menüsünden "reboot bootloader" dedim ancak ekran "entering Fastboot" ekranında kaldı. Siz olsanız ne yapardınız acaba? "eski sürümleri yükle veya stock recovery kur" diyen var ama nasıl yapılacak bir bilgim yok. Yardımlarınızı esirgemeyin. Şimdiden çok sağ olun arkadaşlarım Allah razı olsun.
 
Odin'le Custom ROM mu kurdun? Custom ROM TWRP ile SD Card'dan kuruluyor genelde. Eğer sorun varsa Fastboot değil normal download moda alıp stock ROM'u SamFw'den indir stock ROM'a dön. Bozarsın telefonunu tecrüben yoksa girişme bu işlere.
 
Sorun tam olarak ne onu anlamadım?
Öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim Yavuz kardeşim. Ekran kendiliğinden gitti (düşme vb yok.) bütün dokunmatik ve analog tuşlar çalışıyor, telefon da açık (tuş seslerinden, misal ekran görüntüsü alma sesinden) anlıyorum. Download ekranı ve Recovery ekranına girince ekran açılıyor, iki ekranı kullanarak ve telefonu bilgisayara kurarak hem rom attım hem de sıfırlama yaptım, telefon sıfırlandı (hani kurulumdan sonra wifi kurma google hesabı açma ekranı falan geliyor ya yine farklı seslerden anlıyorum.) Ne yapsam bilemedim. Servise götürüp para vermeden başka bir yolla bu sorunu halledebilir miyim sence?

Odin'le Custom ROM mu kurdun? Custom ROM TWRP ile SD Card'dan kuruluyor genelde. Eğer sorun varsa Fastboot değil normal download moda alıp stock ROM'u SamFw'den indir stock ROM'a dön. Bozarsın telefonunu tecrüben yoksa girişme bu işlere.
Gökhan kardeşim teşekkür ederim öncellikle ilgilendiğin için, ben SamFw'den Samsungun model koduna göre en son sürüm romu indirdim. Aylardır telefonun işletim sistemini güncellemiyordum bir de hafızam sürekli doluyordu ve boşaltıyordum acaba onlardan mı oldu bilemiyorum. Şimdi telefonu servise götürüp para bayılmakta istemedim. SD kartım yok ama sen ona göre bir çözüm önerirsen bulurum bir şekilde. Sen olsan telefonun ekranı durduk yere gitse ne yapardın/nasıl çözerdin kardeşim?
 

Geri
Yukarı