Teşekkür ederimShizuku + Canta ile debloat edebilirsiniz. Güncel cihazlarda kalıcı silinmiyor, kullanıcıdan kaldırılıyor. Tabii bu cihazda yer kaplasa da silinmiş gibi gözükmesini sağlıyor. Kalıcı silmek için root lazım ama dediğim yöntemde işinizi görür.
Ben direk root atarak sildim fakat root atılmadan da yapılabiliyormuş herhalde. Alttaki videoda anlatıyor.
Yazılım güncellemesi vs. yaparsan geri geliyor o yöntemle sildiğimde bende öyle oldu.Shizuku + Canta ile debloat edebilirsiniz. Güncel cihazlarda kalıcı silinmiyor, kullanıcıdan kaldırılıyor. Tabii bu cihazda yer kaplasa da silinmiş gibi gözükmesini sağlıyor. Kalıcı silmek için root lazım ama dediğim yöntemde işinizi görür.
Yazılım güncellemesi vs. yaparsan geri geliyor o yöntemle sildiğimde bende öyle oldu.
Ben direk root atarak sildim fakat root atılmadan da yapılabiliyormuş herhalde. Alttaki videoda anlatıyor.
Şu anda Redmi Note 13 Pro kullanıyorum ve Xiaomi güvenliği Shizuku + Canta'yı engelliyordu. Bu kısmı geçebilmenin bir yolu var mı?Canta'da debloat listesi tutulabiliyor. En fazla 2dk içinde yeniden debloat edilebilir. Hem onun sebebi yazılım paylaşıldığında o paketler sistemin içinde hazır kurulu geliyor. Root olmadan kalıcı silinmez. Dediğim gibi kullanıcıdan kaldırıyor, cihazdan değil.
Bu da debloat işlemidir. Kalıcı silmez.
Bu da debloat işle midir? Kalıcı silmez.
Şu anda Redmi Note 13 Pro kullanıyorum ve Xiaomi güvenliği Shizuku + Canta'yı engelliyordu. Bu kısmı geçebilmenin bir yolu var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.