F FurkanGamer Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2015 #1 Arkadaşlar Note 4 cihazıma Samsung Theme Service den tema indirebilir miyim? Indirebilirsem nasil ve nereden indirebilirim?
Arkadaşlar Note 4 cihazıma Samsung Theme Service den tema indirebilir miyim? Indirebilirsem nasil ve nereden indirebilirim?
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Eylül 2015 #2 Biraz baktım internetten. Sadece 1 apk indirmekle olmuyor sanırım. Fakat önce telefonunuzun Root'lu olması gerekiyor. Şöyle bir yol var: (Öncelikle telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir arızadan şahsım veya Technopat sorumlu değildir.) Gerekli dosyalar: Lollipop Theme Enabler ES File Explorer (veya sistem dosyalarına erişebileceğiniz başka bir dosya yöneticisi) Adım adım kurulum: Lollipop Theme Enabler isimli zip uzantılı dosyayı masaüstüne çıkartın. App ve CSC olarak iki farklı klasör oluşacak. Telefonunuzdan System bölümüne girdikten sonra App klasöründekileri system/app, CSC klasöründekileri system/csc yoluna kopyalayın. Daha sonra yine telefonunuzdan system/etc/floating_feature.xml dosyasını açın. Şimdi ise vereceğim ilk satırdaki kodu (dosyada zaten olan kod) vereceğim ikinci satırdaki kod ile değiştirin. Kod:Panoya kopyala <SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI></SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI> Kod:Panoya kopyala <SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI>themev2</SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI> Telefonunuzu yeniden başlatın. Anasayfaya basılı tuttuğunuzda gelen ekranda Temalar görünecektir. Kaynak: How To Enable Galaxy S6 Theme Support on Galaxy S5, S4, Note 4 - NaldoTech Herhangi bir adımda takılırsanız videolu anlatım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Biraz baktım internetten. Sadece 1 apk indirmekle olmuyor sanırım. Fakat önce telefonunuzun Root'lu olması gerekiyor. Şöyle bir yol var: (Öncelikle telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir arızadan şahsım veya Technopat sorumlu değildir.) Gerekli dosyalar: Lollipop Theme Enabler ES File Explorer (veya sistem dosyalarına erişebileceğiniz başka bir dosya yöneticisi) Adım adım kurulum: Lollipop Theme Enabler isimli zip uzantılı dosyayı masaüstüne çıkartın. App ve CSC olarak iki farklı klasör oluşacak. Telefonunuzdan System bölümüne girdikten sonra App klasöründekileri system/app, CSC klasöründekileri system/csc yoluna kopyalayın. Daha sonra yine telefonunuzdan system/etc/floating_feature.xml dosyasını açın. Şimdi ise vereceğim ilk satırdaki kodu (dosyada zaten olan kod) vereceğim ikinci satırdaki kod ile değiştirin. Kod:Panoya kopyala <SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI></SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI> Kod:Panoya kopyala <SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI>themev2</SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI> Telefonunuzu yeniden başlatın. Anasayfaya basılı tuttuğunuzda gelen ekranda Temalar görünecektir. Kaynak: How To Enable Galaxy S6 Theme Support on Galaxy S5, S4, Note 4 - NaldoTech Herhangi bir adımda takılırsanız videolu anlatım; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
F FurkanGamer Hectopat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2015 #3 5.1 geldi ama hala tema desteği gelmedi.