Samsung Theme Service Note 4 te kullanılabilir mi?

Biraz baktım internetten. Sadece 1 apk indirmekle olmuyor sanırım. Fakat önce telefonunuzun Root'lu olması gerekiyor. Şöyle bir yol var:

(Öncelikle telefonunuzda oluşabilecek herhangi bir arızadan şahsım veya Technopat sorumlu değildir.)

Gerekli dosyalar:
  1. Lollipop Theme Enabler
  2. ES File Explorer (veya sistem dosyalarına erişebileceğiniz başka bir dosya yöneticisi)
Adım adım kurulum:
  1. Lollipop Theme Enabler isimli zip uzantılı dosyayı masaüstüne çıkartın. App ve CSC olarak iki farklı klasör oluşacak.
  2. Telefonunuzdan System bölümüne girdikten sonra App klasöründekileri system/app, CSC klasöründekileri system/csc yoluna kopyalayın.
  3. Daha sonra yine telefonunuzdan system/etc/floating_feature.xml dosyasını açın.
  4. Şimdi ise vereceğim ilk satırdaki kodu (dosyada zaten olan kod) vereceğim ikinci satırdaki kod ile değiştirin.
    Kod:
    <SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI></SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI>
    Kod:
    <SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI>themev2</SEC_FLOATING_FEATURE_COMMON_CONFIG_CHANGEABLE_UI>
  5. Telefonunuzu yeniden başlatın. Anasayfaya basılı tuttuğunuzda gelen ekranda Temalar görünecektir.

Kaynak: How To Enable Galaxy S6 Theme Support on Galaxy S5, S4, Note 4 - NaldoTech

Herhangi bir adımda takılırsanız videolu anlatım;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı