Samsung Türkiye vs. Distribütor vs. İthalatçı Garantisi

Arthur_ Morgan

Hectopat
İnternette Samsung telefon alacağım fakat bazı yerlerde ithalatçı, bazı yerlerde distribütör, bazı yerlerde Samsung Türkiye garantisi var. Replika ürün almak istemiyorum. Samsung Türkiye daha iyi olduğunu düşünüyorum fakat bazı yerlerde Samsung Türkiye olarak satılan fakat distribütör garantisi olan varmış? Güvenilir satıcı nasıl bulurum? Hangi garanti daha iyidir? Şimdiden teşekkürler.

Garantisini satıcı veriyor. Yani orjinal veya kaçak olma ihtimali var fakat Samsung Türkiye garantili olduğu zaman öyle bir ihtimal yok. İthalatçı Garantili önermem.

Hangi telefonu alacaksınız? Samsung TR tabii ki en iyisi.

Distribütör garantili şirketin kendisinin bizzat verdiği garanti oluyor. İthalatçı ise başka şirket üzerinden daha uygun fiyata getirip garanti vermesi olayı. (ithalatçı garantili sıkıntılı ya garantiye gönderiyorsun daha sonra Allah'a emanet kısacası)

Kesinlikle Samsung TR garantili ürün öneririm evimdeki tüm beyaz eşyalar ve monitörüm Samsung TR çok memnunum firmadan, özellikle teknik destek , personel profesyonelliği çok iyi. Direkt olarak ürünlerinizi Samsung'un kendi mağazalarından alın ithalatçı garantili önermem.

Hangi telefonu alacaksınız? Samsung TR tabii ki en iyisi.

Samsung Galaxy A52s.

Distribütör garantili demek Samsung TR garantili demektir. Samsung garantisini beğenmesem de satıcıdan fazlası olamayan ithalatçı yerine tercih edilmeli.

Farkı yok mu yani Samsung Türkiye garantisi ile distribütör garantisinin?

Distribütör garantili şirketin kendisinin bizzat verdiği garanti oluyor. İthalatçı ise başka şirket üzerinden daha uygun fiyata getirip garanti vermesi olayı. (ithalatçı garantili sıkıntılı ya garantiye gönderiyorsun daha sonra Allah'a emanet kısacası)

Hocam ben distribütör garanitisi Samsung'a mı ait? Yani distribütör dağıtıcı demek sanırım ürünün dağıtıcısı Samsung mu oluyor?

Direkt olarak ürünlerinizi Samsung'un kendi mağazalarından alın ithalatçı garantili önermem.

Samsung'un kendi mağazaları dediğiniz distribütörler mi yoksa fiziksel mağazalar mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı