Telefonu yansıtmak yerine harici bir cihazla televizyona Wİ-Fİ bağlantısı yapma şansım yok mudur? Kendi içerisinde Netflix ve YouTube bulunuyor.Bu tip aletlerle telefonu yansıtabilirsiniz.
Telefonu yansıtmak yerine harici bir cihazla televizyona Wi-Fi bağlantısı yapma şansım yok mudur? Kendi içerisinde Netflix ve YouTube bulunuyor.
Kendi markasını almazsak okumayabiliyormuş. Direkt olarak şu ürünü almak gerekiyor sanırım.
Kendisi Netflix açan ve görüntüyü de televizyona verebilen bir cihaz varsa onu da önerebilirsiniz.GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
@Astiva
Yorumlara baktığımda stick versiyonunun Box'tan pek de farklı olmadığını görüyorum. Aradaki fark nedir anlayamadım. Daha uygun fiyatı ve daha şık görüntüsünden ötürü sanırım onu tercih edeceğim.
Umarım işimi görür, çok teşekkürler.
Yeterince oldunuz, sorum cevaplandı. Teşekkür ederim.Yardım edebildiysem ne mutlu bana.