Samsung TV oyun modu

Muzobcr

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Samsung 65Q80t de oyun modu diye bir mod var. PS4 Slim için standart mod mu daha iyi olur yoksa oyun modu mu? İyice baktım ama pek fark göremiyorum standart mod ile oyun modu arasında. Bazı sitelerde oyun modunda çözünürlüğün düştüğünü fakat Hz ms değerlerinin daha iyi olduğunu gördüm. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Oyun modu daha iyi olur. Samsung TV ile Xbox One kullanıyorum.

Oyun modu daha iyi olur. Samsung TV ile Xbox One kullanıyorum.

Ben de Xbox kullanıyorum oyun modundayken görüntü ayarlarını değiştirdin mi otomatik mi ayarladın?
İyi akşamlar arkadaşlar Samsung 55TU8500 de Xbox One S kullanıyorum otomatik olarak oyun moduna geçiyor geçtikten sonra ayrıca görüntü ayarlarında oynama yapıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Xbox kullanıyorum oyun modundayken görüntü ayarlarını değiştirdin mi otomatik mi ayarladın?
İyi akşamlar arkadaşlar Samsung 55TU8500 de Xbox One S kullanıyorum otomatik olarak oyun moduna geçiyor geçtikten sonra ayrıca görüntü ayarlarında oynama yapıyor musunuz?
Hayır. Kendisi ayarlıyor. Gerek yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı