Samsung TV tavsiyesi

BlackChild

Decapat
Katılım
2 Aralık 2018
Mesajlar
26
Arkadaşlar, merhaba öncelikle. Evimize yeni bir televizyon alacağımız için 8.000 liraya kadar bir bütçe ayırdık. Samsung bir televizyon arıyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum. Fiyat ve performans olarak en iyisini tavsiye ederseniz iyi olur, teşekkürler.
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu ikisini öneririm.
 
Samsung UE65RU7440 65" 4K Ultra HD Smart LED TV 9.500,00 TL yerine 7.449,00 TL
Değerlendirilebilir.
 
Abime geçen bayağı baktık televizyon. Normal müşteri değiliz fiyat perfomansi dibine kadar yaşarız. Sony'nin 55xf9005 efsane bir televizyonu var. Forumlarda filan bakabilirsiniz. Android cihaz. Işıklandırma sistemi parçalı Ledli ve bölgesel olarak karatma yaparak tam siyah renkler görebiliyorsunuz Oled gibi. Şuan Samsungdan bu teknolojiyi kullanan bir model var. Oledler yanma olduğu için boyle sistemi geliştirdiler. Sony 6 bine aldığımızda Samsung 9 bin tl idi. Cidden çok memnun kaldık. Sony nasıl bir görüntü işleme kullandiysa düşük kalite yayınlarda bile sırıtmiyor görüntü. Sony düşük fiyat grubunda rekabetçi cihazlarını görmesek de yüksek sınıfta en iyilerden biriymiş.
 
Son düzenleme:
Abime geçen bayağı baktık televizyon. Normal müşteri değiliz fiyat perfomansi dibine kadar yaşarız. Sony'nin 55XF9005 efsane bir televizyonu var. Forumlarda falan bakabilirsiniz. Android cihaz. Işıklandırma sistemi parçalı LED'li ve bölgesel olarak karatma yaparak tam siyah renkler görebiliyorsunuz oled gibi. Şu an Samsung'dan bu teknolojiyi kullanan bir model var. Oledler yanma olduğu için boyle sistemi geliştirdiler. Sony 6 bine aldığımızda Samsung 9 bin TL idi. Cidden çok memnun kaldık. Sony nasıl bir görüntü işleme kullandiysa düşük kalite yayınlarda bile sırıtmiyor görüntü. Sony düşük fiyat grubunda rekabetçi cihazlarını görmesek de yüksek sınıfta en iyilerden biriymiş.

Sony oldu bitti televizyonda en iyi markalardan biridir ama bunun ekranı biraz küçük gibi yoksa bu televizyonu bayağı araştırmıştım çok güzel bir televizyon yazıyorlar hep yorumlarda falan uzun yorumunuz için teşekkür ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı