Killshot011
Megapat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Birkaç ay önce bir kulaklık parası verip aldığım orijinal Type-C kulaklık adaptörüm şu an çalışmıyor. Gece şarja takarken kulaklığı çıkarmadım, telefonda şarjdaydı. Sabah kalkıp baktığımda adaptör inanılmaz ısınmıştı, hemen çıkardım kenara koydum. Akşam kulaklığı tekrar taktığımda adaptör kaynaklı olarak kulaklık telefondan tarafından görünmüyordu. Adaptörü taktığım zaman telefon "bağlı cihaz şarj oluyor" yazıyor ve adaptör alev gibi yanmaya başlıyor. Kulaklık bilgisayarda çalışıyor hala, sorun yok onda.
Şimdi orijinal adaptör 400TL olmuş, şaka gibi fiyat. Küçücük bir adaptöre 400 TL fiyat biçmek nedir ya? Type-C kulaklıklar gördüğüm kadarıyla çok kaliteli değil ve PC'ye takamam. Kablosuz kulakları rahat bulmuyorum, kablolu Sennheiser kulaklıklarla karşılaştırdığımda. Teknoloji ilerledikçe anlamsız sorunlar yaratıyor.
Şimdi orijinal adaptör 400TL olmuş, şaka gibi fiyat. Küçücük bir adaptöre 400 TL fiyat biçmek nedir ya? Type-C kulaklıklar gördüğüm kadarıyla çok kaliteli değil ve PC'ye takamam. Kablosuz kulakları rahat bulmuyorum, kablolu Sennheiser kulaklıklarla karşılaştırdığımda. Teknoloji ilerledikçe anlamsız sorunlar yaratıyor.