Aldığınız ürünleri mağazada test edin. Samsung, LG, Phılıps vs. sorunlu diye bir şey yok. Bazı serilerde panel sıkıntıları yaşarsınız. Biraz şans işi diyebilirim. Mesela bizim TV'de perdeleme vardı arkadaşımın aldığı LG modelde denedim onda ki perdeleme sorunu benim Televizyonumdan fazlaydı. Samsung Panelde lekeler var, ışık sızması var. Değiştirmekten bıktım çok kurcalarsanız bir sürü sorun görürsünüz size söyleyeyim. Kusursuz panel bulursanız bana da söyleyin. Bir daha ki sefere TV alacaksam kullanıcıların test ettiği herhangi bir markaya yöneleceğim çünkü mutlaka panelde bir sıkıntı çıkıyor. Ben test ettim H6470 ve H6500 panellerinde perdeleme, ışık sızması, bulutlanma ve leke var. H6500'da şuan bu sorunları kabul edilebilir seviyede görüyorum. Ancak H6470 TV'de ki ışık sızması sorunu kesinlikle kabul edilebilir değil. Zaten ürünler şuan seri sonu listesine eklenmiş durumda. Samsung Tizenler de ise ekstra bir özellik sunmuyor maalesef Smart özelliğinde geliştirmelere gidilmiş paneller nasıl bilmiyorum.