Samsung UE40H6470 nasıl ?

ahbap06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kısmetse yarın samsung ue40h6470 televizyonunu alcaz sizce nasıl ?

Arkadaşlar bakanlar cevap verirse sevinirim

Arkadaşlar bende SAMSUNG CURVED HU8500 serisi var ama kanal aramaya geliyoruz ara diyoruz hiç kanal gelmiyo

Bence güzel televizyon"da sadece kavis yok bide 4k

Sony KD-49X8505 bi bunu incele derim

Arkadaşlar bende SAMSUNG CURVED HU8500 serisi var ama kanal aramaya geliyoruz ara diyoruz hiç kanal gelmiyo

Bence güzel televizyon"da sadece kavis yok bide 4k

Sony KD-49X8505 bi bunu incele derim

40inch tv alıyorum demiş. 49inch tv önermişsin. Hemde Sony. Hocam bütçe nedir FHD mi düşünyorsunuz.

Işık sızması var bu H6470 serisinde en azından benim 2 tane cihazın aynı yerinde ışık sızması mevcut. Diğer tüm özellikleri iyi.

Son düzenleme:
Kesinlikte tavsiye etmem ki bazı arkadaşlar ışık sızması sorunu yaşamış bunu bile bile almak hata olur o fiyata böyle güzel bir tv var.
www.vatanbilgisayar.com: LG 40UB800V 40''(102 CM) UHD SMART LED TV-CMR 900 HZ-DAHİLİ UYDU - Vatan Bilgisayar
Kesinlikle onun ile arasında dağlar kadar fark var.Bir sorun olursa bu tv hakkında cevaplarım.
Şimdiden Hayırlı Olsun :) :)
Kardeşim Merhabalar. Lg 40Ub800V model televizyonu hakkındaki izlenim ve bilgilerini alabilir miyim? Önerir misin?

Aldığınız ürünleri mağazada test edin. Samsung, LG, Phılıps vs. sorunlu diye bir şey yok. Bazı serilerde panel sıkıntıları yaşarsınız. Biraz şans işi diyebilirim. Mesela bizim TV'de perdeleme vardı arkadaşımın aldığı LG modelde denedim onda ki perdeleme sorunu benim Televizyonumdan fazlaydı. Samsung Panelde lekeler var, ışık sızması var. Değiştirmekten bıktım çok kurcalarsanız bir sürü sorun görürsünüz size söyleyeyim. Kusursuz panel bulursanız bana da söyleyin. Bir daha ki sefere TV alacaksam kullanıcıların test ettiği herhangi bir markaya yöneleceğim çünkü mutlaka panelde bir sıkıntı çıkıyor. Ben test ettim H6470 ve H6500 panellerinde perdeleme, ışık sızması, bulutlanma ve leke var. H6500'da şuan bu sorunları kabul edilebilir seviyede görüyorum. Ancak H6470 TV'de ki ışık sızması sorunu kesinlikle kabul edilebilir değil. Zaten ürünler şuan seri sonu listesine eklenmiş durumda. Samsung Tizenler de ise ekstra bir özellik sunmuyor maalesef Smart özelliğinde geliştirmelere gidilmiş paneller nasıl bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı