Samsung vs iPhone

Samsung vs İphone

• Samsung

Oy: 7 43,8%
  • İphone

Oy: 9 56,3%

• Oy verenlerin toplamı
    16

811502

Picopat
Sizce hangisi daha iyi ve teknolojik?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıllık 14 Pro Max kullanıcısı olarak telefondan çok memnunum. Yağ gibi akıyor. Yoğun kullanımda dahi şarjı 1 tam günümü rahatlıkla çıkarıyor. Telefonda "keşke şu özellik de olsaydı" dediğim bir eksikliğe rastlamadım. Bundan önce de 5 yıl iPhone 8 kullandım (2018 - 2023), telefon en ufak kasma, donma vs. yaşatmadı. Tabii günümüzdeki fiyatlarla ileride iPhone tercih eder miyim bilemiyorum. Eskiden araba aldığımız rakamlara şimdi iPhone satılıyor.

Ben fazla Samsung telefon kullanmadım yıllardır iPhone kullanıyorum. iOS daha rahat, daha akıcı geliyor.

Dünya kadar malım olsa da yine iPhone almam, Samsung gibi özelleştirmeye açık olsaydı düşünebilirdim belki.

Hepimizin bildiği gerçekler var bu konuda. Kamera, ekran, işlemci, fiyat, batarya ve yapay zeka özellikleri gibi konularda Samsung ipi ele aldı. Şu an IPhone'nin bana göre artıları iOS ve güvenlik olabilir. Genel olarak baktığımızda Samsung şu an önde.

Samsung seçenlerin iki sebebi vardır IPhone'a bol bol yetecek parası yoktur veya korelidir.
Gün gelecek Apple bir noktada ne macbook(şu an çok güzel alternatifleri var) ne telefonlarıyla rekabet edemeyecek. Teknolojik olarak çok geri kalacak.(şu an zaten geri) (Biri Iphone biri Samsung iki telefonum var)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…