Samsung vs iPhone

Bütçe
150000
Performans konusunda iki cihaz da çok üst seviye olduğu için aradaki fark minimal olacaktır ve günlük kullanımda büyük ihtimalle hissedilmez. Testlerde tek çekirdekte iPhone tarafı, çok çekirdekte ise Samsung tarafı üstün gelecektir.

Şarj süresi konusunda iPhone tarafında 17 Pro Max şu ana kadarki en iyi batarya performansına sahip gibi görünüyor ve forumlarda kötü yazılmış bir yoruma denk gelmedim. İnternette “all day battery test” veya benzer isimlerle yapılan testler bulunuyor, onları inceleyebilirsiniz. Bana göre gayet yeterli.

Samsung tarafında ise S26 serisinin tatmin edici bir pil süresi sunacağı düşünüyorum batarya kapasitesinde bir artış beklenmiyor.

Kamera konusunda ise gördüğüm kadarıyla Samsung tarafında çok büyük bir sıçrama beklenmiyor, daha çok S25 Ultra’nın makyajlanmış hali gibi olacak. S25 Ultra ve 17 Pro Max’in testlerini karşılaştırarak veya videolar izleyerek ortalama bir karara varabilirsiniz. Ancak cihaz henüz çıkmadığı için kesin yorum yapmak zor.
Bende çıkmasını bekliyorum beklerken forumun düşüncelerini merak ettim

O yüzden Xiaomi kopyalamaya devam ediyor Apple ürünlerini :). Sadece yapay zeka konusunda Apple sınıfta kaldı dolayısıyla anlaşma yapıp yine tüm işaretleri üzerine çekecek kalite konusunda.
Apple iyi fakat parasi cok. O yuzden iyi olmasini zaten bekleriz ama Android isletim sistemi, kisitlara ragmen bence cok daha iyidir.

Apple iyi fakat parasi cok. O yuzden iyi olmasini zaten bekleriz ama Android isletim sistemi, kisitlara ragmen ben cok daha iyidir.

S25 Ultra da şu an 30 bin TL'ye satılmıyor dostum zaten hepsi üst segment telefonlar. Kendim bilgisayar mühendisiyim siberci arkadaşlarım da var yıllardır güvenlik konusunda Apple'ın yanına yaklaşamıyor Android çünkü dışarıdan her şeyi yapabiliyorsun sisteme. Arkadaşın bütçesi varmış biz de ona göre düşüncelerimizi söylüyoruz. Sen de Android kullanabilirsin senin tercihin o da.

Bende çıkmasını bekliyorum beklerken forumun düşüncelerini merak ettim.

Bende çıkmasını bekliyorum beklerken forumun düşüncelerini merak ettim.

Batarya konusunda sadece düz modelde önemli artış olabilir yeni hayalet ekran özelliği olursa güzel olur.

Zaten artık hem iPhone hem samsnug tarfında özellikler birbirine benzemeye başladı artık bundan sonra yapayzeka farkı ortaya koyuyor.

S25 Ultra da şu an 30 bin TL'ye satılmıyor dostum zaten hepsi üst segment telefonlar. Kendim bilgisayar mühendisiyim siberci arkadaşlarım da var yıllardır güvenlik konusunda Apple'ın yanına yaklaşamıyor Android çünkü dışarıdan her şeyi yapabiliyorsun sisteme. Arkadaşın bütçesi varmış biz de ona göre düşüncelerimizi söylüyoruz. Sen de Android kullanabilirsin senin tercihin o da.
Bir sey yaptigin an dosyalari ele geceremiyorsun artik. Cunku acilana kadar sifreli.

Ayrica cihaza root, rom yaparsan Google FRP kiliti aktif oluyor.

Android'de normal kullanimda artik guvenilir oldu, bayagi iyiye gidiyor.

Hiç de istediğini kolay kolay yapamazsın Android'de artık ROM bile atamıyosun One UI güncellemsei sonrası hem Android diye değil One UI diye bahsetmemiz lazım artık her Android telefon markasının güvenlik seviyesi farklı durumda samsung bu konuda gayet iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı