Samsung vs iPhone

• Konuyu başlatan Kanuni0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 566
Bütçe
150000
Ortalama 5 yıldır falan yani ilk çıktığından beri iPhone 11 kullanıyorum. Telefon değiştirme zamanı geldi artık 2 aya telefon alacağım iPhone 17 Pro Max mi yoksa Samsung Galaxy S26 Ultra mı almalıyım?

Keyfinize kalmış ikisi de zirve telefon ama ben şahsen 17 Pro Max tercih ederdim.

Onların gerçekten orjınal olduğunu bilebiliyor musun?
Samsung parça üretimini tek yerden değil birden fazla yerde yaptıran bir marka bu sebeple sızdırılan parça olabiliyor böyleyse parça şanslısın.

Samsung'da parça bol doğru ama orjınalliğini kanıtlayamazsın çok kaliteli bir replika olabilir.

Samsung da Apple gibi seri numarası ile çok katı bir parça doğrulaması yok olsa zaten Samsung parça da piyada zor bulunacak bir şey olur.

Orjınal parça için yine en güvenilir yöntem yetkili servis.

Her marka servisin için öyle ama güvendiğim yerlerden parça alıyorum Samsung'un cihazlarda gelenlde yan sanyi parçalar hemen uyumsuzluk gösteriyor.

Her marka servisin için öyle ama güvendiğim yerlerden parça alıyorum Samsung'un cihazlarda gelenlde yan sanyi parçalar hemen uyumsuzluk gösteriyor.

Bilemiyorum çok da güvenmemek lazım. Samsung değil de geçen kardeşimin redmi note 9 pro cihazı için şarj soketi devresi siparişi verdim replika yani ama herşeyini birebir aynı yapmışlar sadece ufak bir kaç yazı yoktu üzerinde ama cuk diye oturuyor devre kartının kenarda bile pürüz yok o kadar temiz işçilik üzerine o yazıları yazsalar orjınalinden ayırt edebileceğim bir şeyi yok parçanın.

Bilemiyorum çok da güvenmemek lazım. Samsung değil de geçen kardeşimin Redmi Note 9 Pro cihazı için şarj soketi devresi siparişi verdim replika yani ama her şeyini birebir aynı yapmışlar sadece ufak birkaç yazı yoktu üzerinde ama cuk diye oturuyor devre kartının kenarda bile pürüz yok o kadar temiz işçilik üzerine o yazıları yazsalar orjınalinden ayırt edebileceğim bir şeyi yok parçanın.

İnternete öyle oluyor hocsm taptancilsrdsn alırsanız hem daha uygun alırsınız genelde e ticarete en dendiğini paketleyip gönderiyorlar mesela interente bu arka CSM 500 civari toptsncifsn 150 liraya aliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı