Samsung dostu iPhone düşmanıyım. Samsung Watch 4'ün şarjı daha çok gidiyor. Watch 5 inki çok az. Samsung saatinden ne kadar güçlü işlemler yapıyorsun acaba? Huawei Watch GT3 de yapamadığın ne var.
Galaxy Watch 4 serisi kullanıyorum dediğim gibi, ister YouTube ister Technopat'ta girebiliyorum, Galaxy Buds bağlayıp müzik dinleyebiliyorum telefona bağlı kalmama gerek yok ister Spotify ister Deezer'dan müzik indirebilir veya telefondan saate MP3 hatta WAV formatında bile müzik atabilirim, kulaklığı bile kontrol edebiliyorum, kameranın tam ön izlemesini canlı olarak görebiliyorum fotoğraf veya video fark etmez, sadece el hareketleri ile tüm saati kontrol edebiliyorum, eli sıkmak, sallamak, jiroskop ile fare imleci bile kontrol ediliyor.
WhatsApp, Gmail, çoğu maps uygulamasını Google Play Store'den indirebiliyorsunuz, hatta oyun bile indirebiliyorsunuz, deneyip temple run oynamıştım jiroskopla çalışıyordu, Samsung galeri ile senkronizasyon yapıp fotoğraf ve videolarınızı saat üzerinde görebiliyorsunuz. Evet bu özellikler belki çok gerekli değil ancak GT 3 ile batarya kıyaslamasının bu nedenden ötürü mantıklı olmadığını düşünüyorum, GT 3'ün Galaxy Fit'lerden çok bir farkı yokta o yüzden.
Peki dediğinizi unutmayacağım biraz daha araştırıp uygun fiyat bulamazsam belirttiğiniz saati almaya çalışırım. NFC özelliği olmasını istiyordum ama POS ödeme S Wallet ile oluyormuş o da Samsung'ta olduğu için yattı.
GT3 ile de müzik dinleyebilirsiniz. Telefonun kamerasını saatten izlemekten gereksiz bir şey yok. Senin saatin 1 gün gidiyor ama benimki 5, 6 saat. Gereksiz özellikler için sürekli saat şarj edeceğime Huawei'yi 1 hafta kullanırım.
Samsung dostu iPhone düşmanıyım. Samsung Watch 4'ün şarjı daha çok gidiyor. Watch 5 inki çok az. Samsung saatinden ne kadar güçlü işlemler yapıyorsun acaba? Huawei Watch GT3 de yapamadığın ne var.
PUBG falan mı oynuyorsun saatle.
Evet hocam cogu yan sanayi parcalarla yenileniyor.@Smmmhunter , @fatihnulldreinull bu yenilenmiş cihazlar gerçekten bu kadar sıkıntılımı easycep sitesini hep piyasada görüyorum
Daha iyi çalışan hepsi Google tam destekli müzik programları, Play Store zaman öldürmelik oyunlar, Google maps, Android tabanlı arayüz, çok daha özelleştirilebilecek bir saat, daha iyi ekran, daha rahat animasyonlar, daha nitelikli uygulama, daha hızlı bağlanma, galeri, 16 GB depolama, mail, WhatsApp, ses kaydedici, mesajları cevaplama, tarayıcı kullanma, kamera kontrol, video izleme, SS falan alma, gerekirse APK yükleyebilme. Daha saymadığım zibilyon tane Samsung klasiği özellikler ve kişiselleştirmeler.
Huawei müzik yüklemek için bile Spotify falanı geçtim kendi yükleyicisi bile yok. Şarkıyı MP3 indirip uygulamasından aktarman gerekiyor. Hiçbir özellik ve arayüz animasyonu koymazsan normal o şarj süresi.
Watch GT3'te, Watch 6'da lullanmış biri olarak eğer sadece isminde akıllı kelimesi bulunan hiçbir özelliği olmayan tek iyi yanı uzun süre şarjının bitmemesi olan bir saat istiyorsan Huawei, eğer bir telefon hissi verecek gerçek bir akıllı saat ama ekran süresi daha az olan bir saat istiyorsan Samsung al.
Huawei'den samsunga geçtim akıllı saat olarak çok ciddi bir fark hissettim. Huawei ekranlı dijital saat gibi his veriyor artık.
Ekstra olarak şöyle bir bilgi vereyim, Wear OS olan bir saat ancak One UI destekliyor, yakın zamanda One UI 6 ile çok daha iyi bir arayüz gelecek ayrıyeten Wear OS 5 desteğide gelecek, Watch 4 ve üstüne, en son çıkan Galaxy Watch için direk yüklü geliyor One UI 6.
Şahsen 1 hafta gidecek bir saate 5-6 bin vermem ya gider bileklik alırım, zaten neredeyse aynı işi görüyor ya da gider sağlam bir klasik saat alırım ki zaten classic model almamın tek sebebi budur daha güzel duruyor, bezelsiz modeller daha sportif duruyor çok hoşuma gitmiyor, saati zaten Note/S10 ve üstü Note/S/Z serisi telefonlar ile şarj edebiliyorsunuz powershare ile, 2-3 saate şarj tamamen doluyor adaptörü ile, her gece telefonunuzu takıyorsanız saati de zahmet olmaz takarsınız herhalde, çok sık kullanmıyorsanız 2 gün dayanıyor, yine iyi telefon bile o kadar dayanmıyor.
Tamam. Samsung'daki dehşet özellikleri kullanın. Sizin şarj 1 gün gidiyor herhalde. Benimki bozuk o zaman. Ya da 5 saat ideal diyorsun?
Daha iyi çalışan hepsi Google tam destekli müzik programları, Play Store zaman öldürmelik oyunlar, Google maps, Android tabanlı arayüz, çok daha özelleştirilebilecek bir saat, daha iyi ekran, daha rahat animasyonlar, daha nitelikli uygulama, daha hızlı bağlanma, galeri, Wi-Fi, NFC banka destekli, POS makinesi destekli, 16 GB depolama, mail, WhatsApp, ses kaydedici, mesajları cevaplama, tarayıcı kullanma, kamera kontrol, video izleme, SS falan alma, gerekirse APK yükleyebilme. Daha saymadığım zibilyon tane Samsung klasiği özellikler ve kişiselleştirmeler.
Huawei müzik yüklemek için bile Spotify falanı geçtim kendi yükleyicisi bile yok. Şarkıyı MP3 indirip uygulamasından aktarman gerekiyor. Hiçbir özellik ve arayüz animasyonu koymazsan normal o şarj süresi.