- Makaleler
- 8
Samsung dostu iPhone düşmanıyım. Samsung Watch 4'ün şarjı daha çok gidiyor. Watch 5 inki çok az. Samsung saatinden ne kadar güçlü işlemler yapıyorsun acaba? Huawei Watch GT3 de yapamadığın ne var.
Galaxy Watch 4 serisi kullanıyorum dediğim gibi, ister YouTube ister Technopat'ta girebiliyorum, Galaxy Buds bağlayıp müzik dinleyebiliyorum telefona bağlı kalmama gerek yok ister Spotify ister Deezer'dan müzik indirebilir veya telefondan saate MP3 hatta WAV formatında bile müzik atabilirim, kulaklığı bile kontrol edebiliyorum, kameranın tam ön izlemesini canlı olarak görebiliyorum fotoğraf veya video fark etmez, sadece el hareketleri ile tüm saati kontrol edebiliyorum, eli sıkmak, sallamak, jiroskop ile fare imleci bile kontrol ediliyor.
WhatsApp, Gmail, çoğu maps uygulamasını Google Play Store'den indirebiliyorsunuz, hatta oyun bile indirebiliyorsunuz, deneyip temple run oynamıştım jiroskopla çalışıyordu, Samsung galeri ile senkronizasyon yapıp fotoğraf ve videolarınızı saat üzerinde görebiliyorsunuz. Evet bu özellikler belki çok gerekli değil ancak GT 3 ile batarya kıyaslamasının bu nedenden ötürü mantıklı olmadığını düşünüyorum, GT 3'ün Galaxy Fit'lerden çok bir farkı yokta o yüzden.
Son düzenleme: