Kesinlikle katılıyorum. Dediğin gibi eğer zaten saatte o kadar özelliği napacaksın diyen biri akıllı saat değil klasik saat alabilir. Ben zamanında yeni çıkmıştı, daha şıktı ve Samsung'un rakibi olan saatinin ekranı çok küçüktü diye GT2 almıştım. Babam sadece saate bakmak ve gelen aramaları görmek için bendeki saati beğenip bir zaman sonra GT3 almıştı. İkisini de kullandım ve 2 ay önce Watch 6 alınca bendeki GT serisi Huawei saatlerin bildiğin ekranlı klasik saat olduğunu anladım. Huawei saatler ile klasikler arasındaki tek fark aramaları görme ve sağlık bilgilerini görme(kalp atışı, stress, adım sayısı vb)
Hocam o kadar özellik istemiyordun neden klasik saat almadın? Ya da bir Casio alabilirdin, daha sağlam ve Huawei kadar özellikli. Cidden meraktan soruyorum bu özellikleri kullanmayacaksan akıllı saat saçma değil mi? Benim saat ile seninkini karşılaştırmam farklı modeller ama diyebileceğim tek şey bir klasik saate geçmen olur. O kadar özellikli, animasyonlu, özelleştirmeli saati 1 hafta ekran süresi beklentisiyle almaman gerekirdi. 1,5 2gün ideal. Zaten bu çapta sistem kullanan saatler arasında ekran süresi olarak Samsung en iyilerden.