Samsung Watch 6 47mm alınır mı?

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Samsung bir telefon kullanıyorum ve Samsung ekosisteminden dolayı Samsung akıllı saat almak istiyorum. Fakat şarjı çok hızlı bittiğini söyleyenler var 1 gün bile dayanmadığını.

Ben aktif olarak kullaniyorum 2-3 günde bir sarja takiyorum. Günlük olarak sarj edenler belki anlik kalp ritmi ölçmeyi falan açıyorlardir, aod açıktır vb... Yine de gün içinde bitmez. Apple Watch olsa onları günlük sarj etmek gerekiyor diye biliyorum. Ben geldiği gibi kullaniyorum, 10 dakikada bir kalp ölçüyor, aod kapali. 3 günü bulduğu oluyor şarjın. Tabi ekrani acip cok kurcalarsaniz ona göre de hizli tukenir. Ben sadece bildirim geldikçe bakiyorum genel olarak.

Ben aktif olarak kullanıyorum 2-3 günde bir sarja takiyorum. Günlük olarak şarj edenler belki anlik kalp ritmi ölçmeyi falan açıyorlardir, AOD açıktır vb... Yine de gün içinde bitmez. Apple Watch olsa onları günlük şarj etmek gerekiyor diye biliyorum. Ben geldiği gibi kullanıyorum, 10 dakikada bir kalp ölçüyor, AOD kapali. 3 günü bulduğu oluyor şarjın. Tabii ekrani acip cok kurcalarsaniz ona göre de hizli tukenir. Ben sadece bildirim geldikçe bakiyorum genel olarak.

Peki WhatsApp'tan bildirim geldiği zaman akıllı saatten cevap verebiliyor musunuz? Mesaj yazabiliyor musunuz?

Samsung bir telefon kullanıyorum ve Samsung ekosisteminden dolayı Samsung akıllı saat almak istiyorum. Fakat şarjı çok hızlı bittiğini söyleyenler var 1 gün bile dayanmadığını.

Watch 6 Classic 47mm modelini kullanıyorum 2 aydır pil konusundada benim de almadan önce eleştirilerim vardı ama alınca tam olarak memnun kaldım.

Pil performansı olarak şarjı bende 3.5-4 gün gitti, Wi-Fi, konum, AOD kapalı ve sade kadran şeklinde genel olarak kullanan kullanıcılar ve Samsung'un verdiği verilere göre şarjı 1 günü bile rahat çıkarıyor.

Peki WhatsApp'tan bildirim geldiği zaman akıllı saatten cevap verebiliyor musunuz? Mesaj yazabiliyor musunuz?

Evet, hazır yanıt ve klavyeden gelen bildirimlere yanıt verebilirsiniz. Wear OS işletim sistemi ile birliktede Play Store'dan WhatsApp'ı indirip tam olarak daha stabil şekilde kullanabiliyorsunuz.

Direkt whatsapp bile kurup sadece saat üzerinden kullanabiliyorsunuz. İster klavye, ister gboard kurup sesli olarak yazabilirsiniz. Hatta gelen ses kayitlarini acip sesli mesaj bile gönderebilirsiniz. Cevap verme konusu her uygulama icin geçerli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı