Samsung'da gizleme özelliği var mı?

kalosfedik97

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yıllardır iPhone kullandım ne zaman Android geçsem kötü geliyor. Kamerası sosyal medya dahil halen daha kötü ama S26u ile Samsung geçmeyi düşünüyorum. 15 Pro kullanıyorum şu an.

IPhone'da WhatsApp mesaj kitleyince emoji olsun rakam olsun şifre koyuyorsun ve kitlenmiş mesajlarda görünmüyor anca şifre WhatsApp arama yazınca o mesaj çıkıyor Face ID istiyor. Böyle bir gizleme özellik Samsung'da var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl halen kötü ikisi de dhau altyapısı kullanıyor kanka sosyal medya tarafında :D bende 16 Pro var bir de S25 Ultra var ve tabii ki de ana telefonumu S25 Ultra yaptım inan 16 Pro'dan daha iyi atıyor kamerası daha iyi olduğu için. Ve bunu neredeyse 21 ayrı testte bile yapmıştım S24 Ultra'dan sonra aynı altyapıyı kullandıklarına emin olmak için.
Bashettiğin gizleme özelliği benim S25 ultramda var mesela, default normal WhatsApp yani.

Nasıl halen kötü ikisi de dhau altyapısı kullanıyor kanka sosyal medya tarafında :D bende 16 Pro var bir de S25 Ultra var ve tabii ki de ana telefonumu S25 Ultra yaptım inan 16 Pro'dan daha iyi atıyor kamerası daha iyi olduğu için. Ve bunu neredeyse 21 ayrı testte bile yapmıştım S24 Ultra'dan sonra aynı altyapıyı kullandıklarına emin olmak için.
Bashettiğin gizleme özelliği benim S25 ultramda var mesela, default normal WhatsApp yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S24u var arkadaşımda iPhone 11 gibi yüklüyor. Video bak hem video hem ön kamera çok berbat Samsung :)

Dediğim özellik var mı?

Hangi S serisinden beri kalite kayıpsız atıyor? Bende S24FE var kalite kayıtlı atıyor. Özellikle yazı yazarsam kalite düşüklüğü daha belli oluyor. Yazının altına beyaz kenarlık ekleyince bazen kalite düşmüyor ama o şekilde de her storye uymuyor. S22 serisinden itibaren kalite sorunu çözüldü demişlerdi durum hâlâ aynı.(En azından bende öyle)

Hangi s serisinden beri kalite kayıpsız atıyor? Bende S24FE var kalite kayıtlı atıyor. Özellikle yazı yazarsam kalite düşüklüğü daha belli oluyor. Yazının altına beyaz kenarlık ekleyince bazen kalite düşmüyor ama o şekilde de her storye uymuyor. S22 serisinden itibaren kalite sorunu çözüldü demişlerdi durum hâlâ aynı.(en azından bende öyle)

Kalite kayıtlı atıyor derken ne demek istediniz bilmiyorum ama FE serilerine gelmedi ve gelmeyecekte zaten FE'ler daha çevrimdışı ortamda üçlü arabellekleme bile yapamıyor kaldı ki sosyal medya desteği mi gelecekti hocam. S serisi değil ayrıca FE serisi demek daha doğru olur FE'ler Lite'ın da Lite'ı maalesef.

Eeeeee.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

S24u var arkadaşımda iPhone 11 gibi yüklüyor. Video bak hem video hem ön kamera çok berbat Samsung :)

Dediğim özellik var mı?

Evet dediğiniz özellik var ve olduğunu kullandığımı da söylemiştim önceki yorumda ama demek ki bendeki 16 Pro Max'ya da S25 Ultra bozuk o zaman :D ben en iyisi satıp güzelinden şöyle turuncu bir 17 Pro Max alayım hocam ne dersin? Araba anahtarımla aynı masaya Apple logosu üste gelecek şekilde koymayı planlıyorum markaya para veriyorum sadece öyle bir düşüncem var siz önerir misiniz?

Kalite kayıtlı atıyor derken ne demek istediniz bilmiyorum ama FE serilerine gelmedi ve gelmeyecekte zaten FE'ler daha çevrimdışı ortamda üçlü arabellekleme bile yapamıyor kaldı ki sosyal medya desteği mi gelecekti hocam. S serisi değil ayrıca FE serisi demek daha doğru olur FE'ler Lite'ın da Lite'ı maalesef.

Eeeeee.

Evet dediğiniz özellik var ve olduğunu kullandığımı da söylemiştim önceki yorumda ama demek ki bendeki 16 Pro Max'ya da S25 Ultra bozuk o zaman :D ben en iyisi satıp güzelinden şöyle turuncu bir 17 Pro Max alayım hocam ne dersin? Araba anahtarımla aynı masaya Apple logosu üste gelecek şekilde koymayı planlıyorum markaya para veriyorum sadece öyle bir düşüncem var siz önerir misiniz?

İzle bir sosyal medya kamera paylaşımı. Kanalda çekmiş, farka bak.

Kalite kayıplı yazmıştım klavye düzeltmiş kusura bakmayın. FE serisi bence dediğiniz kadar kötü değil. Lite'ın Lite'ı ifadesi yanlış olur diye düşünüyorum. Evet S serisinin kısılmış özellikli versiyonları fakat yine de "S24FE" diye geçiyor. Sizin dediğiniz telefon tabirine göre sanki S24FE değil de A35 falan kullanıyormuşum gibi oldu.

Bu arada üçlü arabelleklemeden kastınız nedir? İnternette ufak bir araştırma yaptım fakat net bir bilgi alamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı