Samsungnp350v5c-s0jtr Recovery Sonrası atikmpag.sys Hatası

Schofield17

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar öncelikle.
Samsungnp350v5c-s0jtr marka\model notebook sahibiyim arada bir mavi ekran sorunu aldığım için bilgisayara recovery ile fabrika ayarlarına geri almak istedim ama recovery tamamlandikdan sonra restart attı PC açılırken mavi ekran hatası açıklamada video tdr failure(atikmpag.sys) hatası verdi. Tekrar başlatıyor bilgisayarı sürekli. Guvenli moda da gecemiyorum yine aynı hatayı veriyor. Çözüm önerilerini nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS ekranını göremiyorum dememişsin. Onu görüyorsan sıfır kurulum yap.
Göremiyorsan diski söküp başka makinada diske kurulum yapıp sonra makinaya geri takıp dene.
Bir de BIOS pilini çıkarıp 5dk. beklet, batarya ve fiş çekili olarak.

Ama BIOS ekranını göremiyorsan fazla umutlanma; ekran kartında donanımsal bir sorun olması yazılımsal bir sorun olmasından daha olası.

Hocam şöyle izah ediyim bilgisayar notebook okadar icini acicak tecrübe olmadı biosada giriyor ama güvenli modda geçince gene aynı hatayı aliyorum ama nasıl sıfır kurulum yapacağını bilmiyorum biliyorsanız detaylı şekilde anlatır misiniz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı