Samsunspor un verilmeyen penaltısı

Aynı ayrıcalıklar size de gösteriliyor ama nedense hep Fenerbahçe pamuk üstünde. Sanarsın son 10 yıldır şampiyon olamayan GS.
Aynı ayrıcalıklar bize gösterilseydi bunları konuşmazdık. Fenerbahce geçen senelerde onlarca penaltı aldı son dakika. Alıp kaçırdıkları da oldu hatta.
Son on yıldır şampiyon olamasaydık emin ol fenerbahce kadar konuşmazdık.

Kirli şampiyonluk diye boşuna denmiyor. Kupayı haftaya versinler hemen de sevinsinler. Sıktı artık bu futbol meselesi. İki takım sidik yarışında. Olan diğer takımlara oluyor.

Şaşırmadım. Bekliyordum zaten verilmemesini. Galatasaray aleyhine en son ne zaman karar verildi ki zaten?

Şu anki konu Galatasaray-Samsunspor maçı ile ilgili. En çok bu olayı sevmiyorum işte. Ne yani şimdi biz kırmızı kart görmedik diye sizin aleyhinize penaltı verilmemesi mi lazım? Var mı böyle saçma iş?
Bir maçta, bir kırmızı verilmedi. Bu maç ligin en önemli iki takımın arasında oynanan bir derbi. Bir kırmızı ile neler olmaz ki? Kaldım ki bu kırmızı 1-1'ken verilmemiş olsaydı bir şey demezdim, ama 0-1'ken verilmedi ve siz 11 kişi kaldığınız için gol attınız. Geçen hafta lig bitmişti, bitmemiş miydi?

Kesinlikle penaltı olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'lı olarak verilseydi keşke. Fakat konudan tamamen bağımsız konu sahibi arkadaşın önceki maçta çok açık bir pozisyona itiraz etmesi objektifliğe gölge düşürüyor. Fanatik olmanın mantığı yok pozisyonları taraftarlıkla değil akılla mantıkla değerlendirmek lazım.

Bir maçta, bir kırmızı verilmedi. Bu maç ligin en önemli iki takımın arasında oynanan bir derbi. Bir kırmızı ile neler olmaz ki? Kaldım ki bu kırmızı 1-1'ken verilmemiş olsaydı bir şey demezdim, ama 0-1'ken verilmedi ve siz 11 kişi kaldığınız için gol attınız. Geçen hafta lig bitmişti, bitmemiş miydi?

Osimhen'e de BJK derbisinde kırmızı verilmedi? Yani böyle eski maçtaki kararları örnek göstererek, güncel maçtaki kararlara mübahtır demek ne kadar doğru?

Osimhen'e de BJK derbisinde kırmızı verilmedi? Yani böyle eski maçtaki kararları örnek göstererek, güncel maçtaki kararlara mübahtır demek ne kadar doğru?
Bu işin ucu yok hocam. Ucunu kaybetmiş iplik gibi bir şey. Ben bu hafta bu pozisyona, 3 hafta önce verilmeyen kırmızı için sevinirim, sen bu pozisyona verilmeyen penaltıdan dolayı 3 ay sonra üzülürsün.
Düzgün bir lig olmadığından dolayı şaşırmıyorum.

Kesinlikle penaltı olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'lı olarak verilseydi keşke. Fakat konudan tamamen bağımsız konu sahibi arkadaşın önceki maçta çok açık bir pozisyona itiraz etmesi objektifliğe gölge düşürüyor. Fanatik olmanın mantığı yok pozisyonları taraftarlıkla değil akılla mantıkla değerlendirmek lazım.
neye ne zaman itiraz etmişim ben?

Şunu söyleyip konudan çekiliyorum. Hep Fenerbahçe destekleniyor, Fenerbahçe şike yapıyor falan diyorsunuz. Direkt şike demiyorsunuz ama ona yakın bir şeyler diyorsunuz işte. E o zaman bu takım niye 10 yıldır şampiyon olamıyor? Var mı böyle bir şey? İlla bir yerde kaytarıp kazanması lazım bir takım eğer şike yapıyorsa, hakemler tarafından lehine haksız kararlar veriliyorsa.
O pozisyon kırmızı karttı. Ben de diyorum, hakemin büyük hatası vardı diye. Ki 10 kişiyken gol atamayacağımızın bir garantisini veremezsiniz. Birkaç sene önce 10 kişiyken gol atıp yendik sizi mesela.

neye ne zaman itiraz etmişim ben?
1764963128013.png

Fenerbahçe-Galatasaray maçındaki Skriniar-Sara pozisyonu ile ilgili yaptığınız yorum. Yani demek istediğim bütün pozisyonları objektiflik çerçevesinde değerlendirmeniz lazım hocam. Bugünkü pozisyon tartışmasız penaltı mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı