Samsunspor un verilmeyen penaltısı

Şunu söyleyip konudan çekiliyorum. Hep Fenerbahçe destekleniyor, Fenerbahçe şike yapıyor falan diyorsunuz. E o zaman bu takım niye 10 yıldır şampiyon olamıyor? Var mı böyle bir şey? İlla bir yerde kaytarıp kazanması lazım bir takım eğer şike yapıyorsa.

O pozisyon kırmızı karttı. Ben de diyorum, hakemin büyük hatası vardı diye. Ki 10 kişiyken gol atamayacağımızın bir garantisini veremezsiniz. Birkaç sene önce 10 kişiyken gol atıp yendik sizi mesela.
Bir kaç sene önce yendiğiniz maçta biz daha iyi oynamıyorduk, biz 1-0 önde değildik.
Fenerbahcenin kendi beceriksizliği. Biz beşiktaşa her sene 1 kere puan kaybediyoruz, az adam gibi oynayıp(ki zaten normal maçları rahatlıkla alıyor) derbilerde kendini konuştursa şampiyon olur. Bu kadar basit.

Eki Görüntüle 2616709
Fenerbahçe-Galatasaray maçındaki Skriniar-Sara pozisyonu ile ilgili yaptığınız yorum. Yani demek istediğim bütün pozisyonları objektiflik çerçevesinde değerlendirmeniz lazım hocam. Bugünkü pozisyon tartışmasız penaltı mesela.

O konudaki konuşmalara göre gayet haklı olduğumu düşünüyorum. Haksızlık sadece kendilerine yapılıyormuş gibi esip gürleyen elemanlar vardı o konuda. Diğerlerini görmezden geliyorlardı.

O konudaki konuşmalara göre gayet haklı olduğumu düşünüyorum.

Hocam konudan sapmak istemiyorum bugünkü gündem penaltı olmalı fakat "bir tane Skriniar'ın pozisyonu için konu açmak mantıksız" deyip bugün konu açmak sizce ne kadar mantıklı? Gereksiz tartışmaya gerek yok o pozisyondaki hakem kararı da yanlış bugünkü hakem kararı da. Objektif olun.

Hocam konudan sapmak istemiyorum bugünkü gündem penaltı olmalı fakat "bir tane Skriniar'ın pozisyonu için konu açmak mantıksız" deyip bugün konu açmak sizce ne kadar mantıklı? Gereksiz tartışmaya gerek yok o pozisyondaki hakem kararı da yanlış bugünkü hakem kararı da. Objektif olun.

Ben gayet objektifim. İki pozisyonda kartlık hareketlerdi. Ama o konuyu açan arkadaş, sanki bütün haksızlıklar kendilerine yapılıyormuş gibi konuşuyordu. O yüzden öyle konu açmanın bir anlamı yok dedim orada.

Verilen yanlış kararlara ama sizin de şu maçınızdaki şu penaltı veya kırmızı kart verilmedi diyerek reddetmek çok saçma. Evet pozisyon yanlış, evet daha önce karşı takımın maçında da onların lehine yanlış kararlar verdi ancak bu durumlar takımları şikeci yapmıyor. Eleştirilmesi gereken kişiler hakemler.

Verilen yanlış kararlara ama sizin de şu maçınızdaki şu penaltı veya kırmızı kart verilmedi diyerek reddetmek çok saçma. Evet pozisyon yanlış, evet daha önce karşı takımın maçında da onların lehine yanlış kararlar verdi ancak bu durumlar takımları şikeci yapmıyor. Eleştirilmesi gereken kişiler hakemler.

Böyle yanlış kararlardan dolayı 10 yıldır en çok fayda sağlayan tek bir takım var. Bu sebeple de o takıma "şikeci" denmesini normal görüyorum.

Böyle yanlış kararlardan dolayı 10 yıldır en çok fayda sağlayan tek bir takım var. Bu sebeple de o takıma "şikeci" denmesini normal görüyorum.
Katılmıyorum, belli bir takımın büyük bir avantaj sağladığını görmedim. Genel olarak her takıma yapılıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı