Samurai jack: Battle through time Epic'te 69TL almaya değer mi?

129592

Kilopat
Samuray jacki çok seven ve fanı olan biri olarak oyun Epic Games'te ön sipariş fiyatı 69 TL sizce bu fiyata alınır mı? Fiyat Horizon'daki gibi sonradan fırlar mı ona göre alacağımda.

Samuray jacki çok seven ve fanı olan biri olarak oyun Epic Games'te ön sipariş fiyatı 69 TL sizce bu fiyata alınır mı? Fiyat Horizon'daki gibi sonradan fırlar mı ona göre alacağımda.
Oyunu şu an oynuyorum ve oyun güzel. Çizgi filmin hikayesine göre gidilmiş ama çizgi filmin hikayesi değil. Eğer sen bir Samuray Jack fanı isen oyun sana bayağı güzel gelir. Oyunda sadece kılıç yok, farklı silahlar var. Ayrıca kendini geliştirebiliyorsun istediğin yokldan giderek geliştir. Puanım 7.4/10.

Not: Oyunu tamamen bitirmedim.

Oyunu şu an oynuyorum ve oyun güzel. Çizgi filmin hikayesine göre gidilmiş ama çizgi filmin hikayesi değil. Eğer sen bir samuray jack fanı isen oyun sana bayağı güzel gelir. Oyunda sadece kılıç yok, farklı silahlar var. Ayrıca kendini geliştirebiliyorsun istediğin yokldan giderek geliştir. Puanım 7.4/10.

Not: Oyunu tamamen bitirmedim.

Oyunu geçen hafta tamamen bitirdim son 2 saati dışında zevkliydi son 2 saat sıkıcıydı özellikle demongoyla 5 kez karşılaşmamız gıcık etti beni ama genel olarak beğendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı