Samuray Jack Nereden İzlenir?

Cern99

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Takip edenler bilir nostalji animasyon filmi olan Samuray Jack abimiz geri dönmüş. 11 Mart'da çıkacak dendi. Nereden bulup izleyebilirim ? Bilenler aydınlatabilirse sevinirim (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Takip edenler bilir nostalji animasyon filmi olan Samuray Jack abimiz geri dönmüş. 11 Mart'da çıkacak dendi. Nereden bulup izleyebilirim ? Bilenler aydınlatabilirse sevinirim (y)
Aynen Türkçe olursa iyi olur. Mümkün değilse en azından Türkçe altyazı. :) En sevdiğim Samurai Jack!

Bu 5. sezon giriş videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan da 5. sezonu izleyebilirsiniz, ilk bölüm yayınlandı. Ama ücretli olduğunu sanıyorum, izlemeden önce ISS seçtiriyor ve giriş yapmanızı istiyor. Sanırım IPTV hizmeti olarak yayınlanıyor. Listede Türk Telekom yok. (En azından ben göremedim.)

XCII - Samurai Jack - Adult Swim Shows

Ücretli olarak izleme şansımız olmadığı için bunu paylaşıyorum, aşağıdaki kanala ilk bölümü yüklemişler. İzlemedim ama sorunsuz gibi görünüyor.

Ford in a Bikini

Güncelleme: Adultswim linkini unutmuştum, eklendi.

Son düzenleme:
Bu 5. sezon giriş videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan da 5. sezonu izleyebilirsiniz, ilk bölüm yayınlandı. Ama ücretli olduğunu sanıyorum, izlemeden önce ISS seçtiriyor ve giriş yapmanızı istiyor. Sanırım IPTV hizmeti olarak yayınlanıyor. Listede Türk Telekom yok. (En azından ben göremedim.)

XCII - Samurai Jack - Adult Swim Shows

Ücretli olarak izleme şansımız olmadığı için bunu paylaşıyorum, aşağıdaki kanala ilk bölümü yüklemişler. İzlemedim ama sorunsuz gibi görünüyor.

Ford in a Bikini

Güncelleme: Adultswim linkini unutmuştum, eklendi.

Teşekkür ederim (y) Anladığımız kadar.Netflix veya Türk Telekom'a türkçe olarak gelecek mi cevaplarsanız sevinirim :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı