CMF Phone 1 mi Samsung A26 mı?

• Konuyu başlatan HNKN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 106

HNKN

Centipat
CMF kuponla 10.000 TL.
A26 13.500

CMF ucuz ve işlemcisi iyi olması beni cezbetti ama OIS ve NFC yok gelecekte hayatımızda yer edineceğini düşünürsek çok büyük eksik.

Samsung'un eksisi yok sanırım 6 yıl güncelleme sözü de var aradaki fiyat farkına değer mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CMF kuponla 10.000 TL.
A26 13.500

CMF ucuz ve işlemcisi iyi olması beni cezbetti ama OIS ve NFC yok gelecekte hayatımızda yer edineceğini düşünürsek çok büyük eksik.

Samsung'un eksisi yok sanırım 6 yıl güncelleme sözü de var aradaki fiyat farkına değer mı?

İslemcisinin daha iyi gozuktugune bakmayin MediaTek kisa omurludur. Fiyati kuponla bayagi dustugu icin iyi ancak CMF pek bildigimiz bir marka degil sorun yasayabilirsin. Bu fiyatlara ikinci el iphohe 11 veya guzel s serisi telefonlar bulabilirisn.

İslemcisinin daha iyi gozuktugune bakmayin MediaTek kisa omurludur. Fiyati kuponla bayagi dustugu icin iyi ancak CMF pek bildigimiz bir marka degil sorun yasayabilirsin. Bu fiyatlara ikinci el iphohe 11 veya guzel s serisi telefonlar bulabilirisn.

CMF nothingin alt markası hocam. Öyle bilinmedik bir marka değil.

CMF kuponla 10.000 TL.
A26 13.500

Uzun ömürlülük konusunda A26 seçerdim ben, ancak CMF Phone 1 daha iyi.

Son düzenleme:
CMF nothingin alt markası hocam. Öyle bilinmedik bir marka değil.

Hocam Android tabanli cok marka cikiyor ve hepsi bir sure sonra istisnasiz kasiyor şu an S20FE kullanıyorum ancak bir 8 Plus kadar bile akici degil. Bu yuzden Xiaomi Huawei nothing telefonlarda BENCE cok kullanisli degil.

Ben olsam CMF tercih ederim ama bu fiyatlara güvenilir olması nedeniyle A26. CMF tercih sebebim yok meraktan bir de daha ucuz. Ama OIS de önemli bence. Ben olsam bu konumda kamera karşılaştırması varsa bakardım ona göre karar verirdim. Çünkü ekran, batarya aynı zaten.

"Mediatek kısa ömürlüdür." mevzusu Dimensity geldiğinden beri bitti. Hatta Helio serisi ile de bitti aslında ama çiviyi Dimensity ile çaktı Mediatek. AMD Ryzen serisi gibi. O eski MTK'lerden eser yok yani.
Geçmişte kullandığım 4 telefon ve aktif kullandığım telefonda Qualcomm olduğu halde diyorum.

CMF kuponla 10.000 TL.
A26 13.500

Sırf One UI için A26 alınır.
NFC işe yarıyor. Olması bir artıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı