Sanal arkadaş vs gerçek arkadaş

Sanal arkadaş vs gerçek arkadaş?

• Sanal

• Gerçek

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

CHRİS W4LKER

Decapat
Arkadaşlar sizce sanal arkadaş mı yoksa gerçek arkadaş mı? Şahsen ben pek çok sanal arkadaş ve pek çok gerçek arkadaşlık yaşadım. Sanal olanlar gerçek olanlara göre daha samimi geldi bana hep. Milleti dış görünüşüne göre yargılamıyorlar sanal alemde. Birçok sanal arkadaşım oldu ve sadece 1'i hariç hepsinden memnunum.

Benim samimi olduğum 2-3 arkadaşım var zaten. Onlar haricinde gerçek arkadaşım yok. Onlarda dürüst ve benimle aynı kafa dengi adamlar. :)

Zaten herkesi samimi olarak gördüğüm için benlik bir sıkıntı yok. :)
1646663485265.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal olduğu için olmasın o? Yüz yüze iletişimin ve birlikteliğin yerini hiçbir sanal arkadaşlık tutamaz. Ve asıl samimiyet yüz yüze anlaşılır. Sanal arkadaşın sana hiç olmadığı gibi biri davranabilir. Yüz yüze bunu yapması çok zordur. Gerçek hayatta arkadaşlarınla yaşayabileceğin şeylerin sınırı yoktur. Sanal ortam sınırlıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal arkadaş derim.Neden bilmem ama gerçek hayatta kafa dengi insan bulamıyorsun kolay kolay.Sanalda hem daha pratik arkadaş ediniyorsun hemde çok kafa dengi insanlar oluyor.Gerçek hayatta şuan hiç arkadaşı olmayan birisiyim insanlar çok kabalar gerçekten.Sanal arkadaşlar kesinlikle daha samimi ve zekiler.Yani çoğu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı