Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #1 RAM 8 GB 2400 GTA 4 kurarken ISDone.dll ısarcextract hatası alıyordum. Sanal bellek ile alakalı olduğu yazıyor bazı yerlerde, sizce nasıl olmalı, yönlendirir misiniz? Sürprizbozan D'ye kurucağım. Normalde otomatikte idi resim almak için çıkardım otomatikten.
GTA 4 kurarken ISDone.dll ısarcextract hatası alıyordum. Sanal bellek ile alakalı olduğu yazıyor bazı yerlerde, sizce nasıl olmalı, yönlendirir misiniz? Sürprizbozan D'ye kurucağım. Normalde otomatikte idi resim almak için çıkardım otomatikten.
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 22 Ekim 2022 #21 Sorun antivirüsten kaynaklanıyor olabilir. Microsoft Defender gerçek zamanlı korumayı da kapatın. Artı 0 Eksi
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #22 Vavien. dedi: Korsan kuruluma benziyor. Güzel bir korsan kurulumla sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Korsan kullanmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? TT_Yavuz dedi: Antivirüs açıksa onu da kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapalılar. Artı 0 Eksi
Vavien. dedi: Korsan kuruluma benziyor. Güzel bir korsan kurulumla sorunun çözüleceğini düşünüyorum. Korsan kullanmayı öğrenin. Genişletmek için tıkla... Anlamadım? TT_Yavuz dedi: Antivirüs açıksa onu da kapatın. Genişletmek için tıkla... Kapalılar.
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 22 Ekim 2022 #23 Stoch dedi: Anlamadım? Kapalılar. Genişletmek için tıkla... DLL dosyaları yüklü mü? Yönetici olarak çalıştırmayı da deneyin. Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Anlamadım? Kapalılar. Genişletmek için tıkla... DLL dosyaları yüklü mü? Yönetici olarak çalıştırmayı da deneyin.
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #24 TT_Yavuz dedi: DLL dosyaları yüklü mü? Yönetici olarak çalıştırmayı da deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet yüklüler. Denedim. Artı 0 Eksi
TT_Yavuz dedi: DLL dosyaları yüklü mü? Yönetici olarak çalıştırmayı da deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet yüklüler. Denedim.
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 22 Ekim 2022 #25 Stoch dedi: Evet yüklüler. Denedim. Genişletmek için tıkla... @Vavien'in dediği gibi başka bir setup dosyası bulmayı dene. Bulabilirsen Codex daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Stoch dedi: Evet yüklüler. Denedim. Genişletmek için tıkla... @Vavien'in dediği gibi başka bir setup dosyası bulmayı dene. Bulabilirsen Codex daha iyi olur.
KS KS Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2022 #26 TT_Yavuz dedi: @Vavien'in dediği gibi başka bir setup dosyası bulmayı dene. Bulabilirsen Codex daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Codex nedir tam olarak? Artı 0 Eksi
TT_Yavuz dedi: @Vavien'in dediği gibi başka bir setup dosyası bulmayı dene. Bulabilirsen Codex daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Codex nedir tam olarak?