Kanka ben hızım artsın istemiyorum düzgün oku. RAM bellek miktarı artsın. SSD diskim yavaşlamasın istiyorum.
ReadyBoost , SSD diskinizin yavaşlamasına engel olmayacaktır.Kanka ben hızım artsın istemiyorum düzgün oku. RAM bellek miktarı artsın. SSD diskim yavaşlamasın istiyorum.
Yardımınız için teşekkürler aynı dediğim gibi yaptım. Böyle kullanıcam.
Konu kilit
SSD'nin sanal bellek ayarını kapattım. okumadın galiba.ReadyBoost , SSD diskinizin yavaşlamasına engel olmayacaktır.
Tamamdır, performans beklentim yoktu zaten. TeşekkürlerSSD'de ufak tefek düşüşler olacak öyle büyük bir sorun olmuycak ama birazda olsa istediğin performansı alacaksın. Sadece iş görücek kadar oyunda falan bir performans beklemeyin.
Evet, bunu biliyorum. RAM belleğim tıkanmasın yeter. Yavaşlığı sorun değil. Ve zaten USB diskim kaliteli bir şey.Ready Boost kullanacaksan kulağına küpe olsun asla unutma kullanacağın USB bellek yüksek hızda olmalı ve taktığın USB portu en hızlısı olmalı yoksa alacağın azıcık verimi hiç alamazsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.