Sanal disk birleştirme nasıl yapılır?

Melih KÖKTEN

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, SSD'im üzerinden kişisel dosyalarımı saklamak için disk ayırma işlemi yapmıştım. Fakat sanal bir disk olarak ayırmışım fark etmeden. Ve şu an o diski birleştirmek istiyorum ama birleştiremiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2025.08.31 - 17.48.36.40.png
    Desktop Screenshot 2025.08.31 - 17.48.36.40.png
    98,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, SSD'im üzerinden kişisel dosyalarımı saklamak için disk ayırma işlemi yapmıştım. Fakat sanal bir disk olarak ayırmışım fark etmeden. Ve şu an o diski birleştirmek istiyorum ama birleştiremiyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

Böldüğünüz diske sağ tıklayıp birimi genişlet deyin. Yani bölünen siyah kısmı değil aktif olan SSD'nize yapın bu işlemi zaten otomatik birleşir.

Böldüğünüz diske sağ tıklayıp birimi genişlet deyin. Yani bölünen siyah kısmı değil aktif olan SSD'nize yapın bu işlemi zaten otomatik birleşir.
Birimi genişlet diyemiyorum çünkü görmüş olduğunuz üzere ayrı bir disk olarak görünüyor, disk üzerinde bir bölüm değil maalesef.

Birimi genişlet diyemiyorum çünkü görmüş olduğunuz üzere ayrı bir disk olarak görünüyor, disk üzerinde bir bölüm değil maalesef.
CMD Üzerinden diskpart açıp ordan belirttiğiniz diski silebilir biçimlendirebilirsiniz.

ÇÖZÜMÜ KENDİM ARAŞTIRIP BULDUM, BU TATLI, NAZİK ARKADAŞ ÇOK AÇIK VE NET BİR ŞEKİLDE İFADE EDEREK KOLAYCA, HIZLICA ÇÖZÜME ULAŞTIRMIŞ İZLEYENLERİ.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı