Sanal işletim Sistemi AricanVOS BETA 0.2.1

1655280086633.png


6080 ekran kartı var fakat sadece 8 GB RAM var :D
 
Çok basit duruyor. Okul projesi olarak bile kabul edilemez bu. Ben açıkçası çok daha farklı bir şey hayal etmiştim başlığı görünce. Acaba mümkün olabilir mi dedim kendi kendime ve beklentim arşa çıktı ama bu bilgisayar mühendisliği 1. sınıf öğrencisinin web tasarım dersi projesinden öteye geçemez. Hatta hoca bu projeye oldukça düşük puan verir.HTML ve JS kullanarak basit bir websitesi olmuş.
İnsanlar onu yapmak için emek veriyor hadi gel daha iyisini kolaysa sen yap 4-5 ay emek vermiş adam gel daha iyisini sen yap @pottie4r

Daha iyisini 2-3 günde yaparım.
 
Bir gün canım sıkılınca "neden sanal işletim sistemi yapmayayım?" dedim ve 4-5 falan sonra ortaya bu çıktı. HTML ve JavaScript'e başlayalı yaklaşık 1 ay oldu. Sizce nasıl olmuş, eksikleri nelerdir? Şimdiden teşekkürler.

Ekleme: AricanVOS 0.2.1 yayında! Bu sürümde AricanVOS 2'ye yükseltme menüsü ekledim. BIOS'a artık boşluk tuşuna basılarak değil, düğmeye tıklanarak girililip/çıkılacak. Kapatma, yeniden başlatma, çıkış düğmelerine metin yerine resim eklendi ve Feth anti-virüs'ten çıkamama hatası giderildi.

Site: AricanVOS

Hocam İngilizcede büyük i yok.Ayarlarda COMİNG yazmışsınız COMING olacaktı.
 
Efendim siz çokbilmiş baylara bakmayın zamanla daha iyi yaparsınız. Her şeyin zamanı var, ileride mükemmel bir işletim sistemi olabilir. Beğenmeyen kişiler kolaysa kendiniz yapın.
Mesela Bir Film Eleştirmeninin film eleştirmesi için film yapabilmesi gerekmez biliyorsunuz değil mi?
 
Efendim siz çokbilmiş baylara bakmayın zamanla daha iyi yaparsınız her şeyin zamanı var ileride mükemmel bir işletim sistemi olabilir beğenmeyen kişiler kolaysa kendiniz yapın.

Çok çok daha iyisini yaparım. Ama lanse edilen ürün ile linkteki ürün bir değil. Arog taki zaman makinesi muhabbetine dönmüş buradaki. Hani şu bekledikçe zamanla daha ileri gittiğin var ya. Konu başlığı şu olsa HTML JS öğrendim bir proje yaptım sizce nasıl olmuş dese 8/10 derdim. Yaratıcı derdim. Farklı derdim.(Gerçi piyasada böyle site zilyon tane üstüne oyun da oynatıyorlar).Ama sanal işletim sistemi dersen insan bir devrim bekliyor. Işınlanma cihazı ürettim. Ürün ne el feneri. E o da ışığı ışınlıyor...Bilmem anlatabildim mi?
 
İşletim sistemini duyunca daha iyi şeyler beklemiştim şahsen. Logolar, Start menüsü vb. her şey düzeltilmeli. Hiç beğenmedim. Bir kötü yanı da bazı yerler ingilizce bazı yerler türkçe o da saçma.
 
İşletim sistemini duyunca daha iyi şeyler beklemiştim şahsen. Logolar, start menüsü vb. her şey düzeltilmeli. Hiç beğenmedim. Bir kötü yanı da bazı yerler İngilizce bazı yerler Türkçe o da saçma.

Ben direkt cloud/yapay işletim sistemi karışık bir sistem bekledim. Gel gelelim ki dümdüz web sitesi ki JS'nin kütüphanelerine girmemiş bile dümdüz JS.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı